Konyaalti Sahili Alan Yönetimi Denetleme Kurulu Sezon Hazirlik Toplantisi Yapti

Antalya Büyüksehir Belediyesi Konyaalti Sahili Alan Yönetimi Denetleme Kurulu 2022’in ilk toplantisini yapti. Toplantida, yaz sezonu öncesi Konyaalti Sahili’nde yapilan hazirliklar hakkinda denetleme kurulu bilgilendirildi.

Sivil Toplum Kuruluslari ve kurum temsilcilerinden olusan Konyaalti Sahili Alan Yönetimi Denetleme Kurulu yilin ilk toplantisini Antalya Büyüksehir Belediyesi’nin ev sahipliginde gerçeklestirdi. Toplantiya Büyüksehir Belediyesi Baskan Danismani Lokman Atasoy, Büyüksehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Baskani Çigdem Hacioglu, belediyenin ilgili daire baskanlari, kamu kurum ve kuruluslari ile STK temsilcileri katildi.

Toplantida, Konyaalti Sahili’nde yapilan sezona hazirlik çalismalari, karsilasilan sorunlar ve çözüm önerileri ele alindi.

“Konyaalti’nda üst seviye hizmet için çalisiyoruz”

Antalya Büyüksehir Belediyesi Baskan Danismani Lokman Atasoy, yaz sezonu öncesi Konyaalti Sahili’nde yapilan hazirliklarin bilgilendirilmesi ve denetleme kurulu üyelerinin görüsleri alinarak yapilmasi amaciyla bir toplanti gerçeklestirdiklerini ifade etti.

Atasoy, sunlari söyledi: “ STK temsilcileri ve kurum yöneticileri ve tüm paydaslarla görüs alisverisinde bulunduk. Dünyaca ünlü Konyaalti plajinin en iyi sekilde hizmet sunabilmesi memnuniyetin daha üst seviyelere çikarilabilmesi için Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek’in öncülügünde bütün ekip arkadaslarimizla var gücümüzle çalisiyoruz” diye konustu.



“Sahilde a’den z’ye bakim çalismasi yapildi”

Toplantida Antalya Büyüksehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Baskani Çigdem Hacioglu, sezon öncesinde sahilde yapilan çalismalar ile ilgili bir sunum yapti. Hacioglu, sahilde bulunan 49 giyinme kabini, 37 cankurtaran kulesi, 85 adet dus ünitesi, ücretsiz hizmet veren 11 tuvalet, 23 ayri çocuk oyun alani, 15 ayri alanda bulunan spor gruplari, 4 basketbol, 1 futbol sahasi ve 1 tenis kortunda periyodik olarak bakim ve onarim çalismasi ile peyzaj çalismasinin gerçeklestigini ifade etti.

Çigdem Hacioglu ayrica, sahile 50 tane ilave giyinme kabini ile uygun noktalarda yine ilave tuvalet ve bebek bakim odalari yapilmasi konusunda çalismalarin devam ettigini de belirtti.

Kaynak: İHA