Ingiltere'nin Köklü Kulüplerinden Hull City'e Ilk Kez Bir Türk Markasi Sponsor Oldu

Son yillarda hem Türkiye’de hem yurtdisinda spor takimlarina ve spor organizasyonlarina verdigi desteklerle marka imajini güçlendiren Corendon Airlines, Ingiltere’nin köklü kulüplerinden Hull City’nin “Seyahat Sponsoru” oluyor.

Hull City tarafindan yapilan açiklamada “Tarihi ortaklik” olarak nitelendirilen is birligi çerçevesinde Corendon Airlines, kulübün ocak ayinda Acun Ilicali tarafindan satin alinmasindan bu yana Hull City’nin beraber çalisacagi ilk Türk menseili marka olma özelligini de tasiyor. Hull City ve Corendon Airlines Yönetimi, kulübün ulasim ihtiyaçlari ile birlikte özel olarak tasarlanan Hull City uçagi ile Hull City taraftarlarini da Türkiye’ye götürmeyi planliyor.

“Hull City ile birlikte basariya uçmayi diliyoruz”

Hull City Yönetim Kurulu Baskani Acun Ilicali, Corendon Airlines ile gerçeklestirilen tarihi ortaklik için, “Ingiltere’de bir futbol takimi alma hayalim vardi, bu hayalimin bir parçasi olarak da ülkem ve takimimin taraftarlari arasinda bir iliski kurmak da istiyordum. Hull City gün geçtikçe Türkiye’de daha da popüler hale geliyor ve taraftarlarimizin da bunu deneyimlemesini, Türkiye’nin ne kadar güzel bir ülke oldugunu görmesini istiyorum. Havayolu sirketinin Hull City ailesine katilmasindan ötürü oldukça mutlu ve minnettariz. Bize sadece ulasim ihtiyaçlarimiz konusunda yardimci olmayacaklar, ayrica filolarinda logomuzu tasiyan uçak ile Hull City’nin adinin her yere yayilmasina yardimci olacaklar” dedi.



“Gurur duyuyoruz”

Corendon Airlines Yönetim Kurulu Baskani Yildiray Karaer, Hull City ile is birligi için, “2022 yazinda, haftada toplam 49 Ingiltere uçusu gerçeklestiriyoruz. Antalya ve Ingiltere arasinda yogun bir uçus programi düzenledik. Iki güçlü Türk markasinin Ingiltere’deki büyüme hedefleri çerçevesinde birlikte yola çikmasindan gurur duyuyoruz. Hull City taraftarlarini Türkiye’ye getirerek, sporda bir kültür elçisi görevi üstlenmeyi hedefliyoruz. Türk menseili bir marka olarak yurt disinda hem Acun Ilicali’nin hedeflerine ortak olmak hem de Ingiltere’deki faaliyetlerimizi ve imajimizi güçlendirmek adina bizim için heyecan verici bir sponsorluga imza atiyoruz. Hull City ile birlikte basariya uçmayi diliyoruz. Is birligimizin her iki tarafa da hayirli olmasini temenni ederiz” diye konustu.

Kaynak: İHA