Evcek'ten Düzcespor'a Destek

3. Ligde sampiyon olan Düzcespor’a bir destek de Evcek’ten geldi. Evcek, sampiyonlugu çoluk, çocuk, genç, yasli, duyan, duymayan herkesin hafizalarina kazimak için bir kampanya düzenledi.

Düzcespor’a gönül veren herkesin 22 yildir özlemle bekledigi sampiyonluk nihayet 2021-2022 sezonunda geldi. Tüm Düzce’de devam eden sampiyonluk coskusu, sokaklardan isletmelere tasinmis durumda. Bu isletmelerden biri de Evcek Köy Yasam Alani oldu.

Evcek’in sahibi Kubilay ailesinden Ömer Faruk Kubilay ile restoran ve binicilik isletmeciligini yürüten Muharrem Özçiftçi, 22 yil sonra gelen sampiyonlugu zihinlerde taze tutmak ve diger isletmelere örnek olup hep beraber Düzcespor’a destek olunmasini saglamak için güzel bir kampanya baslattilar. Birlikte aldiklari karar dogrultusunda çalisanlarinin hafta sonlari Düzcespor sampiyonluk tisörtleri ile hizmet verecegini ifade eden isletmeci Muharrem Özçiftçi, ayrica hafta içi Düzcespor sampiyonluk tisörtü ile isletmelerini ziyaret eden restoran müsterilerine de yüzde 20 indirim uygulayacaklarini söyledi.



1999 Düzce depremi öncesinde yaklasik 16 sene Düzcespor’a hizmet ettigini belirten Özçiftçi “Altyapida malzemecilikle baslayip, yine altyapida yöneticilik, A takiminda Futbol Sube Sorumlulugu, hatta kisa bir dönem de antrenörlük yaptim. Benim Düzcespor’ a sevdam çocukluktan geliyor. Daha ilkokula giderken maçlarina giderdik. Hala elimden geldigince idmanlarini ve maçlarini kaçirmamaya çalisiyorum. Geçmiste takimda görev aldigim dönemlerde de sampiyonluklar yasadik. Fakat bu sampiyonluk uzun süren özlemin sonunda geldigi için ayri bir heyecandi. Soyunma odalarinda bulundugum, yedek kulübelerinde bekledigim dönemlerde bile bu sezonki kadar heyecan ve stres yasadigimi hatirlamiyorum. Basta Baskan Gökhan Kapoglu olmak üzere tüm yönetim kurulu ve teknik heyet hepsine mütesekkiriz. Bize bu gururu ve mutlulugu yasattiklari için Allah hepsinden razi olsun. Düzcespor yönetimini tesisimizde agirlamaktan büyük onur duyariz” ifadelerini kullandi.

Ömer Faruk Kubilay ise, Evcek ailesi olarak Düzcespor’a maddi-manevi her türlü katkiyi vermek için çalismalarina devam edeceklerini vurguladi.

Kaynak: İHA