Bocceye Pamukkale Belediyesi Damgasi

Pamukkale Belediyespor Bocce takiminda yer alan sporcular Aydin’da 31 ilden toplam 230 sporcunun katildigi Okul Sporlari Küçükler Bocce Türkiye Sampiyonasi’ndan derecelerle döndü. Mollaahmetler Ortaokulu ile Tevfik Fikret Kaya Ortaokulu takimlari ilk 2 sirayi almayi basardi.



Pamukkale Belediyesporlu bocceciler basarilarina devam ediyor. Mavi-beyazli kulüpte spor yasamlarini sürdüren sporcular Aydin’da yapilan Okul Sporlari Küçükler (Kiz-Erkek) Bocce Türkiye Sampiyonasi müsabakalarinda mücadele etti. 10-11 Mayis 2022 tarihleri arasinda Aydin Incirliova’da gerçeklestirilen sampiyonaya 31 ilden 24 kiz, 22 erkek takimi ve toplam 230 sporcu katildi.

Sampiyonanin Küçük Erkekler Türkiye Finallerinde tamami Pamukkale Belediyespor oyuncularindan olusan 2 okul takimi finalde karsilasti. Mollaahmetler Ortaokulu rakibi Tevfik Fikret Kaya Ortaokulu’nu maglup ederek 2013 ten bu yana 8 defa gerçeklestirilen finallerde 6. kez Türkiye sampiyonu olmayi basardi.

“Gururlandik”

Pamukkale Belediyespor Onursal Baskani ve Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, Pamukkale Belediyespor çatisi altinda bulunan tüm branslarda basari grafiginin hizla yükseldigine dikkat çekerek, “Aydin’da düzenlenen Türkiye Bocce Petank Sampiyonasi’nda 2 Denizli takimi finalde karsilasti. 2 takimin tamami da Pamukkale Belediyesporlu oyunculardan olusuyor olmasi bizleri gururlandirdi. Dostluk havasinda geçen finalde ikinci olan Tevfik Fikret Kaya Ortaokulu oyuncularimizi ve 8 defa gerçeklesen finallerde 6. Kez Türkiye sampiyonu olan Mollaahmetler Ortaokulundaki oyuncularimizi kutluyorum. Desteklerimizin basariyla sonuçlandigini görmek mutluluk verici. Pamukkale Belediyesi olarak sporcularimiza olan desteklerimiz her daim devam edecektir” dedi.

Kaynak: İHA