Ahlat, Masa Tenisinde Il Birincisi Oldu

Bitlis’in Ahlat Halk Egitimi Merkezi Müdürlügü bünyesinde bulunan masa tenisi kiz ve erkek takimi, il genelinde düzenlenen masa tenisi turnuvasinda birinci oldu.

Bitlis’te düzenlenen “Kuruluslar Arasi Il Elemeleri” masa tenisi turnuvasina 16 erkek ve 4 kiz takimi olmak üzere toplam 20 takim katildi.

Oldukça çekismeli geçen müsabakalarda Ahlat Halk Egitimi Merkezi Müdürlügü erkek ve kiz takimi birincilik elde etti. Buradaki birincilikle birlikte Ahlat Halk Egitimi Merkezi Müdürlügü erkek ve kiz takimi 11-13 haziran’da Elazig’da düzenlenecek Kuruluslar Arasi Masa Tenisi Türkiye Sampiyonasina katilacak.

Derece alan takim oyuncularini makaminda agirlayan Ahlat Kaymakami Fikret Dag, sporcularla sohbet ederek basarilar diledi. Masa tenis takimi daha sonra Milli Egitim Müdürü Mutluk Özden’i makaminda ziyaret ederek, çalismalari hakkinda bilgi verdi.

Konuyla ilgili açiklama yapan Ahlat Halk Egitimi Merkezi Müdürlügü Masa Tenisi Antrenörü Cahit Incesu, takimlarinin oldukça iyi oldugunu ve birincilikle il turnuvasini tamamladiklarini söyledi.

Antrenör Incesu, Türkiye sampiyonasinda da iyi bir derece elde etmek için çalismalara araliksiz devam ettiklerini belirterek, “Turnuvada hem erkek hem de kiz takimimiz iyi bir mücadele ederek il birincisi oldu. Hedefimiz Türkiye sampiyonasinda da dereceye girmek. Bizlere her zaman destek olan Ahlat Kaymakami Fikret Dag’a, Belediye Baskani Abdulalim Mümtaz Çoban’a, Milli Egitim Müdürü Mutluk Özden’e, Ahlat Halk Egitim Merkezi Müdürü Namik Kemal Dumanli’ya çok tesekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA