Yücel Uyar Açiklamasi 'Yeni Hoca Istanbulspor Maçinda Takimin Basinda Olmayacak'

Samsunspor Teknik Sorumlusu Yücel Uyar, yeni hocanin kisa sürede açiklanacagi ama cumartesi günü oynanacak Istanbulspor maçinda takimin basinda olmayacagini söyledi.

Spor Toto 1. Lig takimlarindan Samsunspor, cumartesi günü oynayacagi Istanbulspor maçina Nuri Asan Tesisleri’nde yaptigi çalisma ile sürdürdü. Kirmizi-beyazli ekipte teknik sorumlu Yücel Uyar, karsilasma ve yeni hoca hakkinda açiklamalarda bulundu.

“Yeni hoca Istanbulspor maçinda takimin basinda olmayacak”

Karadeniz ekibinin yeni hocasini kisa sürede açiklayacaginin altini çizen Yücel Uyar, “2 maç daha var. Süre vermedigimiz arkadaslar var. Çok az süre alanlar da var. Istanbulspor ligin en iyi top oynayan takimlarindan biri. Bir karar asamasina gelmek için süre vermedigimiz oyunculari görmek istiyoruz. Skordan çok az gördügümüz oyunculari sahada görecegiz. Bunun için de oyun anlaminda anlayis bekliyoruz. ‘Bu nasil 11’ diye düsünmememiz lazim. Samsunspor’un gelecegi için skordan çok önümüzdeki sezondaki hatalari en aza indirme pesindeyiz. Yeni hocanin bu hafta Istanbulspor maçinda takimin basinda maça çikmayacagi kesin. Kendisi ile istisare edecegiz. Akademideki görevime devam edecegim. 1 maç sonra ya da 2 maç sonra akademiye dönecegiz. Samsunspor’un neferiyiz. Bu takimin emekçisiyiz. Her görevi yapariz, kaçma sansimiz yok. Zor günde buradayiz” dedi.

Istanbulspor maçi öncesi takimdaki eksikler hakkinda da bilgi veren Uyar, “Iç sahadaki sezonun son maçina çikiyoruz. Son 6 maçta görev bize kaldi. 4 maçi deplasmanda oynayacaktik. Istanbulspor maçindan sonra da Tuzlaspor maçi kaliyor. Bugün yarin yeni hoca hakkinda açiklama yapilir. Bu hafta birçok eksik oyuncumuz var. Istanbulspor maçinda sakatliklari bulunan Aykut Özer, Recep Burak Yilmaz, Alaaddin Okumus, Hasan Kiliç, Ali Kiliç, Melih Okutan, Tomane Mendes ve yollarimizi ayirdigimiz Yasin Öztekin bizimle olmayacak. Osman Çelik bugün idmanda yok ama Istanbulspor maçinda oynamasina mani bir durum söz konusu degil” diye konustu.



Çagdas Atan her an açiklanabilir

Samsunspor’un teknik direktör konusunda Çagdas Atan ile büyük ölçüde anlastigi, 3 yillik olacak anlasmanin kisa sürede resmi olarak açiklanacagi bilgisine ulasildi. Çagdas atan son olarak Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor’u çalistirmisti.

Kaynak: İHA