Yesil Çivril, Özdemir'e Emanet

DENIZLI – Yeni sezonda Denizli Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Yesil Çivril Belediyespor, teknik Sorumlu olarak yillarca Denizlispor alt yapisinda görev yapan Fikret Ozan Özdemir ile anlasti.

Basarili çalistirici Fikret Ozan Özdemir, kendisini Yesil Çivril Belediyespor renklerine baglayan imzayi atti. Özdemir’in yaninda önceki dönemlerde Denizlispor alt yapisinda kaleci antrenörü olarak görev yapan deneyimli çalistirici Mustafa Kocabas’in da yesil beyazli takimda kaleci antrenörü olarak görev yapacagi ögrenildi.

Yeni sezon ile ilgili olarak açiklamalarda bulunan Özdemir, anlasmanin her iki taraf için de hayirli olmasi dileklerini ileterek; "2022-2023 sezonu için Yesil Çivril Belediyespor ile anlastik. Insallah sakatlik kaza bela olmadan güzel bir sezon geçiririz. Çivril Denizli’nin en büyük ilçesi bu güzel ilçede futbol adina güzel isler yaparak adimizi duyurmak istiyoruz. Saha içinde zevk veren, ne yaptigini bilen çaliskan ve istekli bir takim izlettirmek istiyoruz. Bu dogrultuda da sezon boyunca adindan söz ettiren begeni toplayan bir görüntü de olacagiz. Tüm Çivril halkina, Yesil Çivril Belediyespor camiasina hayirli olsun” dedi.

Kaynak: İHA