Sampiyonlara Mehterli Karsilama

Brezilya’nin Rio kentinde düzenlenen 24. Deaflympics Yaz Olimpiyat Oyunlarinda Kayseri Taekwondo sporcularindan Türkan Teke Poomse dalinda iki bronz madalya, Yasin Çimen ise müsabaka dalinda 80 kg’da bronz madalyanin sahibi olarak büyük bir basariya imza atti. Sampiyonadan derecelerle dönen sporcular mehter takimi ve çiçeklerle karsilandi.

Gençlik ve Spor Il Müdürlügü önünde düzenlenen karsilama törenine Gençlik ve Spor Il Müdürü Ali Ihsan Kabakci, sube müdürleri, antrenörler, sporcular ve sporcu velileri katildi.

Törende basarili sporculari çiçeklerle karsilayan Il Müdürü Kabakci; “Sporcularimizin 24. Deaflympics Yaz Olimpiyat Oyunlarinda elde etmis oldugu dereceler bizleri oldukça gururlandirdi, Sampiyonada bronz madalyanin sahibi olan Taekwondo sporcumuz ve ayni zamanda mesai arkadasimiz Yasin Çimen’i, poomse dalinda iki bronz madalya elde ederek büyük bir basariya imza atan sporcumuz Türkan Teke’yi ve bu basarida emegi çok olan degerli antrenörlerimizi tebrik ediyor basarilarinin devamini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA