Mecnun Otyakmaz Açiklamasi 'Final Maçina Tüm Sivaslilari Davet Ediyoruz'

DG Sivasspor’da Kulüp Baskani Mecnun Otyakmaz, Alanyaspor maçinin ardindan, “Istanbul’daki final maçina da bütün taraftarlari davet ediyoruz. Istanbul’da Sivaslilarin ne kadar çok oldugunun bir sehir efsanesi olmadigini ispat etmemiz gerekiyor” dedi.

Ziraat Türkiye Kupasi Yari Final rövansinda Alanyaspor ile sahasinda karsi karsiya gelen ve sahadan 1-1 beraberlikle ayrilarak kupada finale yükselen Sivasspor’da Kulüp Baskani Mecnun Otyakmaz, karsilasmanin ardindan stadyum çikisinda gazetecilere açiklamalarda bulundu.

Otyakmaz, “Gerçekten çok zor bir maç oldu. Bir ara avantaj kaybettigimiz dönemler oldu ama arkadaslarimiz geri dönmeyi bildiler ve finale olacak sonucu elde ettiler. Basta hocamizi ve futbolcularimizi tebrik ediyoruz. Ayrica taraftarimizi da tebrik etmek gerekiyor. Bugün muhtesemdiler. Zaten hatta basinda biletler satisa çikinca ilgi, alaka vardi. Ondan sonra da Sivas Valiligimizin Minik Yigidolar organizasyonu ve belediye baskanimizin da biletler taraftara hediye etmesi ile birlikte dolu stada oynadik. Taraftarin ne kadar önemli oldugunu, futbolun ayrilmaz bir parçasi oldugunu bu maçta bir kez daha gördük. Iki yildir salgindan dolay böyle bir yogunluk olmamisti. Özlemisiz, tesekkür ederiz geldikleri için, Istanbul’daki final maçina da bütün taraftarlari davet ediyoruz. Istanbul’da Sivaslilarin ne kadar çok oldugunun bir sehir efsanesi olmadigini ispat etmemiz gerekiyor. Bütün herkesi mayista final maçimiza davet ediyoruz” ifadelerini kullandi.

“Kayserispor’u da tebrik ediyorum”

Baskan Otyakmaz, finale çikan Kayserispor’u da tebrik ederek, “Kayserispor ile oynanacak olan final maçi Anadolu derbisi olacak. Çok degerli bir rakibimiz. Bu sene çok degerli bir takim yaptilar. Kupada da çok ciddi rakiplerle mücadele edip onlari geçmeyi bildiler. Biraz da kupaya odaklanmislardi. Ligde onlar da bizim gibi istikrarsiz sonuçlar aldilar. Ama her iki takim da finali hak etti. Kayseri’yi tebrik ediyoruz, önemli rakipleri elediler. Bizim için elediklerini düsünüyoruz. Onlara da basarilar diliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA