Kuzusu Maça Alinmadi, Stadyumu Terk Etti

Sivas’ta oynan Ziraat Türkiye Kupasi Yari Final maçina kuzusuyla gelen vatandas, yanindan ayirmadigi kuzusu güvenlik görevlileri tarafindan maça alinmayinca stadi terk etti.

Sivas’ta oynanan Erkekler AXA Sigorta Kupa Voleybol Final maçina kartopu isimli kuzusuyla giden Faruk Isik, bu kez de Sivasspor ve Alanyaspor arasinda oynan Ziraat Türkiye Kupasi Yari Final maçini kuzusu ile birlikte izlemek istedi. Kuzusunu yanindan ayirmayan Isik, maç saati geldiginde kuzusuyla birlikte maç izlemek için stadin yolunu tuttu. Ancak Isik’a güvelik görevlileri kuzusuyla birlikte tribünlere alinamayacagi söylendi. Kuzusuyla birlikte maç heyecanini yasamak isteyen Isik, büyük üzüntü yasayarak stadi terk etti.

“Izin çikarsa Istanbul’daki finale gidecegim”

Faruk Isik, maça kuzusuyla alinmadigi için büyük üzüntü yasadigini belirterek, “Çok üzüldük, kuzumun herhangi bir sikintisi yok. Kucagimda oturup maç izleyecekti. Yetkililere bunu söyledim, buraya kadar gelip buradan dönüp gitmek zoruma gitti. Daha önce oynana bir voleybol maçina kuzumla girmistik. Suan Sivasspor maçina girmemizde niye sikinti çikiyor onu çözemedim. Istanbul’da oynanacak final maçina kuzuya izin çikarsa gidecegim” dedi.

Kaynak: İHA