Kübra Akman Açiklamasi 'Takimimla Inanilmaz Gurur Duyuyorum'

VakifBank’in basarili voleybolcusu Kübra Akman, sezonu sampiyon tamamladiklari için çok mutlu oldugunu belirterek, "Takimimla inanilmaz gurur duyuyorum. Herkes çok çalisiyor, çok emek veriyor" dedi.

Misli.com Sultanlar Ligi play-off final serisi 5. ve son maçinda VakifBank sahasinda karsi karsiya geldigi Fenebrahçe Opet’i 3-0 yenerek seride durumu 3-2 yapti ve sampiyon oldu. Maçin ardindan Ihlas Haber Ajansi muhabirine açiklamalarda bulunan Vakifbank’in basarili oyuncusu Kübra Akman, "Çok mutluyuz. Çok çalistik. 9 aydir sezonun en önemli zamani için çalisiyoruz. O kadar mutluyum ki hem takimim adina hem 2-1’den böyle güzel bir dönüs yaptigimiz için çok mutluyum. Bizi desteklemeye gelen herkese tesekkür ederim. Mükemmel bir tribün vardi" ifadelerini kullandi.

Serinin 4. maçinda setlerde 2-0 geriye düstükten sonra neler hissettiginin sorulmasi üzerine Akman, "Bunu daha önce de yaptik. 2-3 sene önce de ayni buy sekilde 2-1 geriden 3-2 kazanmistik. Bildigimiz bir seydi. Takimimla inanilmaz gurur duyuyorum. Herkes çok çalisiyor, çok emek veriyor. O yüzden çok mutluyum" diye cevap verdi.

Kaynak: İHA