Kdz. Eregli Zafer Men Masterler Takimi Yari Finale Yükseldi

Türkiye Masterler ve Veteranlar Ligi (TMVFL) 2022 Türkiye Sampiyonasi’nin çeyrek finalinde Manisa Masterler takimi ile karsilasan Kdz. Eregli Zafer Men Masterler takimi rakibini 3-0 yenerek yari finale adini yazdirdi.

Kdz. Eregli Zafer Men Masterler Takimi Antalya’da düzenlenen TMVFL 2022 Türkiye Sampiyonasi çeyrek final müsabakasinda Manisa Masterler takimi ile karsi karsiya geldi. Karsilasmayi Hayrettin, Hakan ve Cihat’in attigi gollerle 3-0 yenen Kdz. Eregli Zafer Men Masterler Takimi yari finale yükseldi. 2021-2022 Türkiye Masterler ve Veteranlar Ligi Bati Karadeniz Bölge Grubu’nda namaglup sampiyon olduktan sonra Antalya’da 4 rakibini birden yenen Kdz. Eregli Zafer Men Masterler futbol takimi sampiyonluk hedefliyor. Kdz. Eregli Zafer Men Masterler ve Veteranlar Kulübü Baskani Turgut Tanyildiz, yari finale yükselmenin mutlulugunu yasadiklarini belirterek teknik heyeti ve futbolculari kutladi. Baskan Tanyildiz kalan iki maçi da kazanip Kdz. Eregli’ye Türkiye sampiyonlugu kupasi ile dönmek istediklerini belirten Tanyildiz, bugüne kadar elde edilen basariya katki sunan herkese tesekkür etti.

Takim kaptani Murat Sesli ise Bati Karadeniz Bölge Ligi Sampiyonlugu’nun ardindan Türkiye Sampiyonasi karsilasmalarinda da su ana kadar sahada güzel futbolla istedikleri galibiyetleri elde etmeyi basardiklarini söyledi.

Hedeflerinin Türkiye sampiyonlugu oldugunu söyleyen Sesli, “Antalya’da birbirinden güçlü takimlarla oynuyoruz. Her biri kendi bölgesinde sampiyon olmus ya da en iyi takimlar arasina girmisler. Ancak biz Antalya’ya kazanacagimiza inanarak geldik. Ilk 4 günde de güzel futbolla adimizi yari finale yazdirmayi basardik. Yari final ve final maçlarini da kazanip Türkiye sampiyonlugu kupasini Kdz. Eregli’ye getirmek istiyoruz. Kulüp yöneticilerimizden, teknik heyete ve takim arkadaslarim olarak bizler buna inaniyoruz ve insallah basaracagiz” dedi.

Kdz. Eregli Zafer Men Masterler Takimi yarin saat 18.00’de Çorum Veteranlar Takimi ile yari final müsabakasinda karsilasacak.

Kaynak: İHA