Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupasi'ni Sehre Getirmek Istiyor

Kayserispor’da Yeni Malatyaspor maçinin hazirliklari sürerken, futbolculardan Mustafa Pektemek, Mame Thiam ve Ugur Demirok, Ziraat Türkiye Kupasi’ni kazanarak sehre getirmek istediklerini belirtti.

Kayserispor, ligin 37. haftasinda sahasinda oynayacagi Yeni Malatyaspor maçinin hazirliklarini sürdürdü. Kulüp tesislerinde teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde antrenman yapan futbolcular, düz kosunun ardindan isinma hareketleri yapti.

Mustafa Pektemek: “Kendimize güveniyoruz”

Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularini yanitlayan Kayserisporlu futbolcu Mustafa Pektemek, “Zor bir yoldan geldik. Kupa serüveninde sonuna kadar geldik. Sirada sadece bir maç kaldi. Insallah ikinci kez çiktigimiz finalde ikinci kez kupayi Kayseri’ye getirebiliriz. Tipki son maçta oldugu gibi bunun için elimizden geleni yapacagiz. Sivasspor da en az bizim kadar kupayi isteyecektir. Biz elimizden geleni yapacagiz. Kendimize güveniyoruz. Insallah son asamayi da geçip kupayi buraya getiririz ve bu sevinci beraber yasariz” dedi.



Mame Thiam: “Finalde basarili olup kazanmak istiyoruz”

Kayserispor’un Senegalli yildizi Mame Thiam da, “Bizim için zorlu bir yolculuktu. Bu süreçte önemli maçlar oynadik. Yari finali de kazanip finale adimizi yazdirdik. Su an için hiçbir sey bitmis degil. ‘Hedefimize ulastik’ diyemeyiz. Çünkü bizim mantalitemiz bu kupayi kazanmaktir. Bu her seyden önce bir derbi maçi. Sivasspor çok iyi bir rakip. Bu sene içerisinde de kendileriyle oynadik. Taniyoruz. Nasil bir takim olduklarini biliyoruz. Finalde de basarili olup kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandi.

Ugur Demirok: “Kazanmaktan baska bir düsüncemiz yok. Kupayi bu sehre getirmek istiyoruz”

Kayserispor’un kaptanlarindan Ugur Demirok ise, “2008’de alinan bir kupa var. O kupayi giriste sergiliyoruz. Onun yanina 14 yil sonra bir kupa koymak istiyoruz. Kayserispor camiasinin, sehrin ve taraftarin bu kupayi hak ettigini düsünüyorum. Çok zorlu bir periyottan geldik. Bunun bilincindeyiz. Finalinde bilincindeyiz. Sivasspor da Anadolu’nun bir takimi. Güzel bir maç olacagini ve güzel bir eslesme oldugunu düsünüyorum. Kazanmaktan baska bir düsüncemiz yok. Kupayi bu sehre getirmek istiyoruz” diye konustu.



“2 sehre de yakin bir yerde oynanabilir”

Final maçinin Istanbul’da oynanmasini degerlendiren Demirok, “Istanbul daha önceden açiklanan bir sehir. 2 kulübün istegi dogrultusunda Anadolu’da oynanmasi bence daha güzel olur. 2 sehre de daha yakin bir yere, taraftarlarimizin daha kolay gelebilecegi bir yerde oynanmasi daha güzel olur diye düsünüyorum. Kulübümüzün herhalde basvurusu olacaktir. Bunu de yetkililer degerlendirir diye düsünüyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA