Kahramankazan U18 Futbol Takimi Türkiye Sampiyonasi Için Afyon'a Hareket Etti

Ankara U18 Ligi’ni namaglup sampiyon olarak tamamlayan Kahramankazan Belediyespor U18 futbol takimi, Afyon’da düzenlenen Türkiye Sampiyonasi’nda Ankara’yi temsil edecek. Futbol takimi kafilesini Afyon’a ugurlayan Kahramankazan Belediye Baskani Serhat Oguz, takimlarina güvendiklerini sampiyonayi en iyi sekilde tamamlayacaklarina inandiklarini söyledi.

Kahramankazan Belediyespor U18 futbol takimi, Ankara U18 Ligi’ni namaglup sampiyon olarak tamamlamasinin ardindan Afyon’da düzenlenen Türkiye Sampiyonasi’nda, baskenti temsil edecek. Kahramankazan Belediye Baskani Serhat Oguz, futbol takimini sampiyona için Afyon’a gitmeden önce son antrenmaninda ziyaret etti. Genç futbolcularla ve teknik heyetle sohbet eden Baskan Oguz, takima basarilar diledi. Baskan Oguz daha sonra sampiyona için Afyon’a hareket eden takimi ugurladi. Ligde oynadigi maçlarda gösterdikleri performansla olumlu sinyaller veren genç futbolcularin hedefi Türkiye sampiyonu olarak Ankara’ya büyük bir gurur yasatmak.

“Ankara’yi en iyi sekilde temsil edecekler”

Lig ve play-off maçlari boyunca gençleri tribünden destekleyen taraftarlar arasinda yerini alan Baskan Oguz, futbolcusundan teknik heyetine kadar tüm takima basarilar dileyerek, Türkiye sampiyonasi için umutlu olduklarini söyledi.

Takimlarina güvendiklerini ve Türkiye sampiyonasini da en iyi sekilde tamamlayacaklarina inandiklarini belirten Oguz, "Genç futbolcu kardeslerimiz ve teknik heyetimizin sürekli olarak yanindayiz ve onlara güveniyoruz. Takimimiz insallah Türkiye sampiyonasinda da Ankara’mizi ve Kahramankazan’imizi en iyi sekilde temsil edecek" diye konustu.

Kaynak: İHA