Felipe Mateos Açiklamasi 'Sanssizliklar Pesimizi Birakmadi'

DG Sivasspor deplasmanindan 1-1 beraberlikle ayrilan ve Türkiye Kupasina veda eden Alanyaspor’da Teknik Sorumlu Felipe Mateos, maçin ardindan, “Bu maçlari oynamayi daha fazla ögrenmeliyiz. Bugün sanssizliklar pesimizi birakmadi. Sanirim bugün sanssizdik” dedi.

Ziraat Türkiye Kupasi Yari Final rövansinda Sivasspor deplasmanindan 1-1 beraberlikle ayrilan ve kupada saf disi kalan Alanyaspor’da Teknik Sorumlu Felipe Mateos, karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda sorulari yanitladi.

Müsabakayi degerlendirerek sözlerine baslayan Mateos, “Öncelikle Kayserispor’u tebrik ettigimiz gibi Sivas’i da tebrik etmemiz gerekiyor. Bugün kazandilar. Bu maçlar her zaman küçük detaylar üzerine kurulu maçlar. Biz galiba bu maçi Alanya’da yedigimiz golle kaybettik. Çünkü sahaya çiktigimizda farkli bir strateji olmasi lazimdi. Maçta öne geçmeye yönelik bir strateji ve planimiz vardi. Arkadaslarimizi tebrik etmem gerekiyor. Yasadigimiz son talihsizlige kadar bizim istedigimiz yönde oynadilar. Sahada onlardan istedigimiz oyunu oynadilar. Maça dezavantajli baslamis olmak bizi biraz zorladi. Ilk 15 dakika sahaya ve atmosfere alismak için biraz bocaladilar. Ama çok çabuk reaksiyon verdiler. Futbola elverisli bir saha ve dolu tribünler vardi. Buda açikçasi iyiydi. Bu maçlari oynamayi daha fazla ögrenmeliyiz. Bugün sanssizliklar da pesimizi birakmadi. Sanirim bugün sanssizdik” dedi.

Kaynak: İHA