Fatsa Kaymakamligi'nin Düzenledigi Hali Saha Futbol Turnuvasi Sona Erdi

Ordu’nun Fatsa Kaymakamligi tarafindan düzenlenen hali saha futbol turnuvasinin final maçi yapildi. Finalde, Fatsa Belediyesi’ni 4-3 maglup eden Bahçeler Mahallesi sampiyon oldu.

Fatsa Kaymakamligi tarafindan düzenlenen hali saha futbol turnuvasi final maçi ile sona erdi. Turnuvada ikincilik kupasini Fatsa Belediyesi alirken, üçüncülük kupasini ise Yukari Ardiç Mahallesi takimi aldi.

Turnuvada Bahçeler Mahallesi takimini sampiyonluga götüren golleri Özkan Özyurt (2), Oguzhan Topçuoglu ve Mehmet Aslan Günes atarken, Fatsa Belediyesi’nin gollerini ise Hasan Sahin (2) ve Ercan Budan aglarla bulusturdu.

Turnuvanin üçüncüsü olan Yukari Ardiç Mahallesi’nin takiminin kupasini Ilçe Milli Egitim Müdürü Saygin Atinkaya, ikinci olan Fatsa Belediyesi’nin kupasini Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Halil Bekyürek, sampiyon Bahçeler Mahallesi takiminin kupasini ise Fatsa Kaymakami Ömer Lütfi Yaran takdim etti. Turnuva sonunda en fazla gol atan Özkan Özyurt ve en centilmen futbolcu Bayram Ericek’e de hediyeler verildi.

Kaynak: İHA