Fanatik Çesme Bordo-Mavi Renklere Boyandi

Zonguldak’in Eregli ilçesine bagli Bali Mahallesi sakinleri, Merkez Caddesi’nde bulunan çesmeyi 2021-2022 Spor Toto Süper Lig sampiyonu Trabzonspor’un renklerine boyadi.

Kdz. Eregli ilçesinde her sene sampiyon olan takimin renklerine boyanan fanatik çesme bu sene de borda-maviye büründü. Bali Mahallesi’nde ikamet eden gençler geçtigimiz yil Besiktas’in renklerine boyadiklari çesmeyi bu yil da Trabzonspor’un renklerine boyadi. Mahalle sakinlerinden erkek kuaförü Trabzonspor taraftari Engin Eryigit çesmenin tüm boya malzemelerini kendi aralarinda topladiklari parayla aldiklarini ve boyama islemini de kendileri yaptiklarini söyledi.

Çesmenin bir gün bordo-mavi renklere boyanacaginin hayalini hep kurdugunu belirten Eryigit, "Hayallerimiz bu sene gerçek oldu. Trabzonspor’un sampiyonlugunun ardindan mahallemizdeki fanatik çesmeyi bordo mavi renklere boyamaktan çok mutlu oldum. 38 yil aradan sonra bizlere sampiyonlugu yasatan Trabzonspor yönetimini teknik heyet ve futbolcular olmak üzere emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Dilegim tabiki Trabzonspor’un önümüzdeki sezonlarda da sampiyon olup Avrupa’da basarilar yakalamasi" dedi.

Eryigit çesmenin boyanmasinda emegi geçen, Öner Savas, Önder Savas , Selami Tezcan , Mustafa Fidan, Ersin Yalçinkaya’ya tesekkür etti.

Kaynak: İHA