Ayça Aykaç Açiklamasi 'Daha Bitmedi, Insallah 5. Kupayi Da Alacagiz'

VakifBank’in basarili voleybolcusu Ayça Aykaç, Fenerbahçe maçindan sonra yaptigi açiklamada, "Daha bitmedi. Sezonun basinda 5 kupa hedefiyle çiktik. Insallah 5. kupayi da kazanacagiz. Sezonu böyle bitirecegiz" dedi.

Misli.com Sultanlar Ligi play-off final serisi 5. ve son maçinda VakifBank evinde karsilastigi Fenebrahçe Opet’i 3-0 yenerek seride durumu 3-2 yapti ve sampiyon oldu. Mücadelenin ardindan Ihlas Haber Ajansi muhabirine açiklamalarda bulunan Ayça Aykaç, "Çok zorlu bir seriydi. Çok zorlandik. Seride geriye düsmüstük. Ama dördüncü maç inanilmaz bir geri dönüsle kazanmasini bildik. Sonrasinda da rüzgari arkamiza alip, bugün de 3-0 galibiyet aldik. Bütün takim arkadaslarimi, bütün teknik heyetini kutluyorum. Çok güzel bir is basardik. Çok güzel bir geri dönüsü basardik. Daha bitmedi. Sezonun basinda 5 kupa hedefiyle çiktik. Insallah 5. kupayi da kazanacagiz. Sezonu böyle bitirecegiz" diye konustu.

Serinin 4. maçinda setlerde 2-0 geriye düsmelerinden sonra neler hissettiginin sorulmasi üzerine Aykaç, "Gittigini düsündük hepimiz ama bir sekilde oyuncu degisiklikleri ile çevirdik. Gerçekten çok iyi 14 oyuncuya sahibiz takim olarak. O gün gününde olmayan birisi çiktiginda, o gün gününde olan birisi girdiginde oyunu degistirebilecek yetenege ve kapasiteye sahip. O yüzden çok sansli bir takimiz" seklinde cevap verdi.

Kaynak: İHA