Adana Sporu Için Güç Birligi

Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Muzaffer Çintimar, Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Akif Oflas, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Baskani Ahmet Bozan ve Yönetim Kurulu, Türkiye Spor Yazarlari Dernegi Adana Subesi’nde yeni göreve seçilen yönetim kurulunu ziyaret ederek, Adana sporu için güç birligini olusturdular.

TSYD Adana Subesi Nihat Geven Tesisleri’nde bir araya gelen Adana Sporunun paydaslari, Adana sporu için ne gerekiyorsa yapilmasi gerektigini ve yapilacagini kaydederken, Adana’nin sporun her bransinda üstün basarilara ulasmasinin çok zor olmadigi görüsünde birlestiler. TSYD Asbaskani Adnan Poyraz, Engin Kanber, Sube Sekreteri Akif Özdemir, Sayman Sehmus Baysal, Yönetim Kurulu üyesi Dogan Gülbasar ve TSYD Adana Sube Müdürü Mehmet Önal’in da yer aldigi nezaket ziyaretinde TSYD Adana Sube Baskani Kerim Hosfikirer, Adana sporunun kalkinmasi için dernek olarak yapilmasi gereken her seye imza atacaklarini belirtirken, “Adana’da spor anlaminda güzel seyler oluyor. Örnegin Çukurova Belediyespor’un Adana tarihinde bir ilki gerçeklestirerek voleybolda Sultanlar Ligine çikmasi. Adana Demirspor’un 26 yil aradan sonra sampiyon olmasi. Bir çok spor bransinda basarili sonuçlarin alinmasi ortada. Daha iyi seyler yapilabilir. TSYD olarak her zaman sporun içerisinde olduk, olmaya da devam edecegiz. Sporda güç birligini olusturmamiz gerekiyor. Bundan sonra bu güç birliginin daha güzel isler yapacagina olan inancim tam” dedi.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Baskani Ahmet Bozan da, TSYD yönetiminin oldukça deneyimli, isinin profesyoneli oldugunu ve bu yönetimin her zaman yaninda olacaklarini kaydederken, “Sporun paydaslari olarak bir aradayiz. Daha önce böyle bir imkanimiz olmamisti. Simdi, spor için kenetlenme zamani” diye konustu.

Kaynak: İHA