'19 Mayis Spor Senligi' Basladi

Yüregir Belediyesi, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami kutlamalari kapsaminda “19 Mayis Spor Senligi” düzenledi.

Yüregir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü’nün koordinesinde gerçeklestirilen etkinlikler kapsaminda voleybol, atletizm, masa tenisi, satranç, futsal, dart, badminton, bilek güresi ve tenis müsabakalari yapiliyor. Müsabakalara katilan genç sporcular dostluk bilinci ile yarisiyor.

31 Mayis’a kadar sürecek olan spor senligi, Ertugrul Gazi Spor Kompleksi, PTT Evleri Spor Salonu, Cumhuriyet Gençlik Merkezi, Yüregir Belediyesi Tenis Kortlari, Serinevler Spor Salonu ve Yüregir Gençlik Merkezi’nde düzenleniyor.

Senlik kapsaminda ayrica 13-15 Mayis tarihleri arasinda Yüregir Millet Bahçesinde Izci kampi kurulacak. Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir’in de kamp atesi etrafinda gençlerle söyleside bulusacagi kamp 3 gün sürecek. 25 Mayis’ta Cumhuriyet Gençlik Merkezi’nde ‘19 Mayis Kültür ve Sanat Senligi’ düzenlenecek. Müzik ve resim kurslarina katilan gençler yeteneklerini sergileyecek. 25-26 Mayis tarihlerinde ise Yüregir Atakent Hali Sahada Genç Erkekler - Genç Kizlar kategorilerinde okullar arasi ödüllü penalti turnuvasi gerçeklestirilecek.

Kaynak: İHA