Yunusemreli Judocular Kahramanmaras'ta Madalya Arayacak

Yunusemre Belediyespor’un judoculari, Kahramanmaras’ta düzenlenecek Spor Toto Yildizlar Türkiye Judo Sampiyonasindan madalyalarla dönmek istiyor.

Yunusemre Belediyespor’un yildiz judoculari, gözlerini 13 - 15 Mayis’ta Kahramanmaras’ta yapilacak Spor Toto Türkiye Sampiyonasi’na çevirdi. Hazirliklarini Yener Kahyalar Judo Salonunda yaptigi son çalismayla tamamlayan judocular, zorlu sampiyonaya madalya hedefiyle gitti. Yunusemre Belediyespor Ferdi Branslar Sorumlusu Güliz Onater, ekibin son antrenmanini ziyaret ederek, teknik heyete ve sporculara basarilar diledi. Tüm ekibin yaninda olduklarini belirten Onater, "Katildiklari her sampiyonada elde ettikleri basarilarla gururumuz olan judocularimizin Kahramanmaras’tan da madalyalarla dönecegine yürekten inaniyoruz. Hocalarimiza ve sporcularimiza güvenimiz tam" diye konustu.

Antrenör Halil Atmaca ise 12 sporcu ile katilacaklari sampiyonaya iyi hazirlandiklarini kaydederek Manisa’yi basariyla temsil edeceklerine inandiklarini söyledi.

Yunusemre Belediyespor zorlu sampiyonada; Emin Levent Yelkenci, Sila Kirci, Kübra Kahya, Bengü Su Çetin, Emirhan Baba, Muharrem Inci, Nehir Uslu, Halime Deveci, Bugra Filiz, Eymen Yagiz Yüksel, Ceylin Nisa Dalkara ve Ecem Tekin’den olusan sporcu kafilesiyle madalya arayacak.

Kaynak: İHA