Yesilyurt Belediyespor U-18 Takimi Kahramanmaras'a Ugurladi

Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, 12 ile 15 Mayis günleri arasinda Kahramanmaras’ta düzenlenecek olan Türkiye Sampiyonasi U-18 Birinci Kademe Turnuvasi için hazirliklarini tamamlayan Yesilyurt Belediyespor U-18 takimini yolcu etti.

Malatya U-18 Amatör Küme Gençler Futbol Ligini namaglup sampiyon tamamlayan Yesilyurt Belediyespor U-18 Takimi, Hatay, Gaziantep, Kilis, Adana ve Kayseri’den katilim gösterecek U-18 Takimlariyla Türkiye Sampiyonasi U-18 Birinci Kademe Turnuvasinda karsi karsiya gelecek.

Kahramanmaras’ta Malatya’yi en iyi sekilde temsil etmeyi hedefleyen Yesilyurt Belediyespor U-18 Futbol Takimi Idarecileri, Antrenörleri ve Futbolculari, yolculuk öncesinde Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar ile bir araya geldiler.

Yesilyurt Belediyesi Hizmet Binasina gelen Yesilyurt Belediyespor U-18 Futbol Takimi Kafilesine basarilar dileyen Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, genç futbolculara sonuna kadar güvendiklerini söyledi.



Kahramanmaras’tan güzel sonuçlar beklediklerini söyleyen Çinar, “ Malatya U-18 Amatör Küme Gençler Futbol Ligini namaglup sampiyon tamamlayarak gögsümüzü kabartan U-18 Futbol Takimimiza Kahramanmaras’ta düzenlenecek olan Türkiye Sampiyonasi 1. Kademe Turnuvasi için basarilar diliyorum. Genç takimimizin Malatya’da elde ettikleri basarilarin aynisini ülkemizin farkli kentlerinden gelecek olan takimlar karsisinda göstereceklerine, Malatya’yi en iyi sekilde temsil edeceklerine yürekten inaniyoruz. Gençlerin ve gençligin belediyesi olarak gençlerimizin basarili, dinamik ve güzel bir hayata sahip olmalari için özellikle amatöre, alt yapiya, tesislesmeye ve kendi futbolcularimizin yetismesi için çok ciddi katkilar sunuyoruz. Sporu ve sporcuyu destekleyen yerel bir yönetim olarak ilçemizin dört bir tarafina yeni nesil spor sahalari kazandirdik, 22 bine yakin sporcunun faydalandigi 23 farkli bransta kurslar açtik, 4 bine yakin lisansli sporcuya sahibiz. Gençlige yönelik yatirimlarimizi Cumhurbaskanimizdan aldigimiz ödülle taçlandirdik. Insallah hem tesislerimizin hem de lisansli sporcu sayimizi artiracagiz. Kulübümüzün alt yapisinda yetisip su anda U-18 takiminda forma giyen genç kardeslerimizin hayallerini gerçeklestirmeleri içinde üzerimize düsenleri layikiyla yerine getiriyoruz. Bu genç yeteneklerimizi insallah gelecekte çok iyi yerlerde görecegiz, onlardan umutluyuz. Türkiye Sampiyonasi 1.Kademe Turnuvasina katilacak takimimizin güzel basarilar elde etmesi için gereken destek ve katkiyi da sunuyoruz. Insallah verilen bu destekler, futbolcularimizin sahadaki mücadelesiyle birlikte Kahramanmaras’tan güzel sonuçlar döneriz. Kahramanmaras’a gitmeden önce bizleri ziyaret eden futbol kafilemizde yer alan herkese hayirli yolculuklar diliyorum. Rabbim saglikli bir sekilde gidip gelmelerini nasip etsin” diye konustu.

Yesilyurt Belediyespor Kulübü antrenörleri ve futbolculari da, verdigi desteklerden dolayi Belediye Baskani Çinar’a tesekkür ettiler.

Çekilen hatira fotografindan sonra Yesilyurt Belediyespor Kafilesi, Kahramanmaras’a ugurlandi.

Kaynak: İHA