Wushu Sporcusu Kürsü, Avrupa Sampiyonasi Için Bulgaristan'a Gitti

Wushu ve Kungfu sporcusu Ismail Arda Kürsü, 12-15 Mayis tarihleri arasinda Bulgaristan’da yapilacak olan Wushu Avrupa Sampiyonasi’nda hem Kastamonu’yu hem ülkemizi milli takimla birlikte temsil edecek.

Thai Boks Ayyildiz Spor Kulübü ve Kadidagi Halk Egitim Merkezi Muay-Thai ve Wushu Sporcusu Gazeteci Fatih Kürsü’nün oglu Merkez Ortaokulu ögrencisi Ismail Arda Kürsü, Milli Takimla birlikte Wushu - Kungfu’da Avrupa’da madalya aramak için yola çikti. 12-15 Mayis tarihleri arasinda Bulgaristan’da düzenlenen olan Avrupa Sampiyonasinda Kürsü, madalya arayacak.

Thai Boks Spor Kulübü ve Kadidagi Halk Egitim Merkezi Antrenörü Bekir Shukakidze, “Ismail Arda Kürsü çok basarili bir sporcu. Spor hayatinin yani sira egitim-ögretim, terbiye ve ahlak olarak örnek gösterilecek bir birey ve sporcu. Kendisi dört kez Türkiye Sampiyonlugu elde ederek adini milli takima yazdirmayi basardi. InsaAllah Milli takimla birlikte yaninda olamayacagim ama Bulgaristan’da bizim için, memleket ve ülke için madalya kazanarak büyük gurur yasatacagina eminim. Kendisine sponsor olacak is insanlari olursa çok memnun olacagimizi da buradan belirtmek istiyorum” dedi.

Milli Sporcu Ismail Arda Kürsü ise, ilk defa yurt disinda milli forma ile ringe çikacagi için çok heyecanli oldugunu belirterek, Avrupa Sampiyonu olmak için elinden geleni yapacagini, Istiklal Marsini okutup Türk bayragini dalgalandiracagini vurguladi.

Kaynak: İHA