Trabzonspor Çifte Kupa Heyecanini Kaçirdi

Spor Toto Süper Lig’de sampiyonlugunu ilan eden Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupasi’nda Yukatel Kayserispor’a elenerek 38 yil sonra çifte kupa hedefini gerçeklestiremedi.

Spor Toto Süper Lig’de bitime 3 hafta kala sampiyonlugunu ilan eden Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupasi Yari Final rövans maçinda Kayserispor’a 4-2 maglup olarak kupadan elendi. Son haftalarda iyi sonuçlar alamayan bordo-mavililer Süper Lig’de 7, Ziraat Türkiye Kupasi’nda 2 maç olmak üzere son 9 karsilasmada 2 galibiyet aldi. 5 maçtan beraberlikle ayrilan Karadeniz ekibi, 2 müsabakayi ise kaybetti.

Çifte kupa heyecanini yasayamadi

Trabzonspor, Kayserispor karsisinda elenerek 38 sezon sonra çifte kupa hedefini gerçeklestiremedi. En son 1983-1984 sezonunda hem lig hem de Türkiye Kupasi sampiyonlugunu elde eden bordo-mavililer, bu sezon lig sampiyonlugu özlemine son vermesine ragmen, kupada elenerek çifte kupa heyecanini yasayamadi. Trabzonspor’da 38 yil sonra gelen sampiyonluk ve dünya gündemine oturan kutlamalariyla dikkatleri üzerine çeken Karadeniz ekibinde, Kayserispor karsisinda oynanan futbol elestirildi.

Kaynak: İHA