Salihli Belediyespor'da Çifte Sampiyonluk

Manisa Yerel Liginde mücadele eden Salihli Belediyespor U-16 ve U-18 Futbol Takimlari, büyük bir basariya imza atarak Manisa Sampiyonu oldu.

Salihli Belediyesporlu futbolcular, sampiyonluk kupasiyla birlikte Belediye Baskani Zeki Kayda’yi ziyaret ederek mutluluklarini paylasti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafindan düzenlenen Manisa Yerel Liginde mücadele eden Salihli Belediyespor U-16 ve U-18 futbol takimlari, grup maçlarini kazanarak Manisa sampiyonu oldu. Belediyespor U18 Takimi, Kütahya’da düzenlenecek olan Türkiye Sampiyonasina katilarak Manisa’yi temsil edecek.

Manisa Sampiyonu olan Salihli Belediyespor U16 ve U18 Futbol Takimi oyunculari ile antrenörler Enver Dagli ve Selçuk Haci’yi basarilarindan dolayi kutlayan Baskan Zeki Kayda, sampiyon sporculara ödül verdi. Salihli’de futbolun çok sevildigini belirten Baskan Kayda, “Salihli Belediyesi olarak amatör sporlara her zaman destek olduk ve olmaya devam ediyoruz. Belediyespor bünyemizde alt yapida 300 lisanli sporcumuz var. Yetenekli gençlerimize sans verilip destek olunca basari kendiliginden geliyor. Manisa sampiyonu olan U16 ve U18 futbol takimlarimizi ve teknik heyetimizi yürekten kutluyorum. Türkiye sampiyonasina katilacak olan U18 takimimiza da basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA