Ozan Yahsi'den Düzcespor'a 50 Bin TL Sampiyonluk Destegi

Düzcespor’da 22 yil sonra gelen sampiyonluk ve 2. Lige çikmasi kenti sevince bogarken is insanlarini da harekete geçirdi. Düzceli is insani Ozan Yahsi, sampiyon olan Düzcespor’a 50 bin TL sampiyonluk desteginde bulundu.

Düzcespor, 22 yil sonra sampiyon olarak 2. lige yükseldi. Düzcespor’un sampiyonlugu hem sehirde, hem sehir disinda kutlanirken, Düzce’deki kisi ve kurumlar da sampiyonluk destegine basladi.

Düzceli isadami Ozan Yahsi, sampiyonluk destegi olarak kulübe 50 bin TL bagista bulundu.

Ozan Yahsi daha önce de Düzcespor sampiyonluk kutlamalari içinde Düzcespor’a 40 bin TL destekte bulunmustu. Düzcespor’a yaptigi destekle ilgili olarak konusan isadami Ozan Yahsi; “2. Ligde mücadele edecek olan Düzcespor’un ve Gökhan Kapoglu ile ekibinin Süper Lig hayallerine ortak olarak yanlarinda olmaliyiz. Bundan sonrada desteklerimiz devam edecek. Ancak Düzcespor kentimizin takimi. Siyaset üstü bir ekip. Bu nedenle Düzce’de olan veya Düzceli olan herkesin takimina sahip çikmasi lazim. Ben 50 bin TL vererek destege davet ediyorum, ayrica Düzcespor’a 2. Lig’de de desteklerim devam edecek. Bu noktada herkesi takimimiza sahip çikmaya davet ediyorum” dedi.

Düzcespor Kulübü Baskani Gökhan Kapoglu’da isadami Ozan Yahsi’ye yaptigi destekten dolayi tesekkür etti.

Kaynak: İHA