Ilkadim, 24 Madalya Ile Seçmelere Damga Vurdu

Ilkadim Belediyesi GSK Muaythai Takimi, Muaythai Il Seçmelerini 24 madalya ile tamamlayarak spordaki basarisina bir yenisi daha ekledi.

Samsun genelinde 10 Mayis tarihinde Atakum Sporcu Fabrikasi’nda yapilan Muaythai Il Seçmelerine katilim saglayan Ilkadim Belediyesi GSK Muaythai Takimi 11 altin, 6 gümüs, 7 bronz madalya ile seçmelere damga vurdu. Kiyasiya mücadelenin yasandigi il seçmelerinde ilginin ve katilimin yogunlugu gözlerden kaçmadi.

“Gurur duyuyoruz”

Ilkadim’da her türle sportif faaliyetin yaninda olmaktan mutluluk duyduklarini belirten Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas, "Zamanimizda hastalik haline gelen bos zamanini olumsuz ortamlarda harcamak yerine spor yaparak hem kendine hem de çevresine faydali bireyler yetistirmek amacimiz oldu. Bu özveriyle imkanlar dogrultusunda her türlü sportif faaliyetleri devam ettirmeye gayret ediyoruz. Özellik yaz tatillerinde de büyük ilgi gören kick boks ve muay thai sporu, Ilkadim’da spora olan ilginin ne kadar büyük oldugunu bizlere göstermistir. Kapali spor salonlarimizda düzenledigimiz çesitli etkinliklerimizle spora olan ilgiyi ilçemizde üst siralara tasiyoruz. Bu vesile ile farkli spor dallarinda sampiyonluk rüzgarini ilçemizde estiren her bir sporcumuzla gurur duyuyor basarilarinin devamini diliyorum” dedi.



Il seçmelerinde basari yakalayan sporcular

Düzenlenen seçmelerde Kadirhan Sarisoy, Görkem Kökçüoglu, Zehra Taflan, Ezgi Avci, Merve Su Tugrul, Dogukan Altindal, Samet Akan, Semanur Uçak, Sude Vanlioglu, Nisanur Güleryüz, Dogukan Seldüz altin madalya; Aybar Dogan, Kerem Efeiyibil, Zeynep Taflani, Melis Avci, Atanur Yayla, Derya Gürbüz gümüs madalya; Ebru Yavuz, Hilal Yavuz, Nisanur Sahin ve Zeynep Gülcan Turgul ise bronz madalya aldi.

Kaynak: İHA