Denizlispor Kaçan Puanlara Üzülüyor

Denizlispor’un basarili oyucularindan Bekir Can Böke ve Muhammed Gönülaçar, Ümraniyespor maçi öncesi yaptiklari açiklamada kaçan puanlar için üzgün olduklarini söyledi.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor’da Ümraniyespor maçinin hazirliklari devam ediyor. Ligde kalma adina önemli bir maça çikacak olan Horoz’un basarili oyuncularindan Bekir Can Böke ve Muhammed Gönülaçar antrenman öncesi açiklamalarda bulundu.

Oynadiklari son 13 maçta sergiledikleri performansi sezon basinda yakalayamadiklarina dikkat çeken Muhammed Gönülaçar, “Bizim için inanilmaz zor, söylemesi gerçekten zor maçlar, final maçlari farkli bir motivasyon farkli bir atmosfer stres dolu maçlar ama inanilmaz bir sekilde üstesinden geldik. Tecrübeli bir takim oldugumuz için böyle zamanlarda zaten tecrübenin ön plana çiktigi tecrübeli oyuncularin sorumluluk alarak üstesinden geldigini düsünüyorum. Sezon 13 maç önce baslasa biz su anda liderdik diyebilirim. Hocamizin gelisiyle birlikte farkli bir hava, farkli bir atmosfer bize bir enerji verdi. Bunu göz ardi edemem. Biz de bunun faydasini maçlarda sezon içerisinde yüksek tempolarda çok büyük esikleri atladik ve bu duruma geldik. Bundan sonra da birakmayacagimizi ve bunu en iyi yerde bitirecegimizi düsünüyorum” dedi.



“Gerekeni yapip ligde kalacagiz”

Ligde kalmak istediklerini söyleyen Bekir Can Böke ise, “Ligin sonuna geldik, bizim için çok zor. Zor dönemlerden geçtik ama bu zor dönemlerin üstesinden gelmesini de bildik. Çalistik, daha birlik olduk, birbirimize yardim ettik. Su an son 2 maç, süphemiz yok gerekeni yapip ligde kalacagiz. Sabirsizlikla maçlari bekliyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA