Baskan Yalçin Açiklamasi 'Spora Ve Sporcuya Önemli Yatirimlar Yapiyoruz'

Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin, 14 Mayis’ta Romanya’nin Campulunc Moldovonesc kentinde düzenlenecek Balkan Dag Kosusu Sampiyonasi’nda milli forma ile ülkemizi temsil edecek Talasgücü Belediyesporlu atlet Dilan Çukurçam’a basarilar diledi. Antrenör Muzaffer Bayram ile birlikte milli atlet Çukurçam’i agirlayan ve kros ayakkabisi hediye eden Baskan Yalçin, “Sana güveniyoruz ve inaniyoruz. Insallah bu ayakkabilarla altin madalyaya kosarsin” dedi.



Sporcu Fabrikasi adi altinda spora ve sporcuya önemli yatirimlar yaptiklarina dikkat çeken Baskan Yalçin, “Bunlarin canli bir örnegi ile karsi karsiyayiz. Bu kizimiz yillardir bizim bünyemizde spor yapiyor. Ayni zamanda Süleymanli Mehmet Muammer Beluk Çok Programli Anadolu Lisesi 12. sinif ögrencisi. Beden egitim ögretmeni ve ayni zamanda antrenörümüz Muzaffer Bayram burada çok sayida ögrencimizin hayatina dokunuyor. Kizimiz, Romanya’da düzenlenecek olan Balkan Sampiyonasi’nda hem ülkemizi, hem okulumuzu hem de Talasgücü Belediyesporumuzu temsil edecek. Kendisine bir kros ayakkabisi hediye ediyoruz. Insallah bu ayakkabi ile altin madalyaya kosacak. Buna yürekten inaniyor ve basarilar diliyorum” ifadelerini kullandi.

“BASKANIMIZ HEP YANIMIZDA”

Süleymanli Mehmet Muammer Beluk Çok Programli Anadolu Lisesi Beden Egitim Ögretmeni ve atletizm antrenörü Muzaffer Bayram da Baskan Yalçin’in her zaman kendilerine çok büyük destek sagladigina dikkat çekerek, “Çok iyi hazirlandik, insallah madalya bekliyoruz. Baskanimiz Mustafa Yalçin, ilk günden beri bizim tüm çalismalarimiza destek veriyor. Simdi de bizi kabul ederek bu büyük yaris öncesi bize moral verdi, destek verdi. Kendisine tesekkür ediyoruz, insallah iyi sonuçlarla dönecegiz” diye konustu.

Romanya’da milli formayi terletecek Talasgücü Belediyespor sporcusu Dilan Çukurçam da iyi hazirlandigina dikkat çekerek, “Bir yandan egitim hayatimi sürdürürken bir yandan da Talasgücü Belediyespor bünyesinde atletizm yapiyorum. Bizi her zaman destek olan Baskanimiz Mustafa Yalçin’a çok tesekkür ediyorum. Insallah en iyi derece ile dönecegim” seklinde konustu.

Kaynak: İHA