Baskan Büyükkiliç'tan Finale Çikan Kayserispor'a Tebrik

Kayseri Büyüksehir Belediye baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Trabzonspor karsisinda 4-2’lik galibiyet elde ederek finale çikan Yukatel Kayserispor’u tebrik etti ve Türkiye Kupasi’ni alacaklarina yönelik inancini yineledi. Büyükkiliç, “Takimimiza inaniyoruz dedik, inandik, sükürler olsun hakli çiktik” ifadesinde bulundu.



Karsilasma öncesi pankartlarla, billboardlar ve taraftara ücretsiz ulasim imkâni ile destek olan, diger taraftan da moral veren Baskan Büyükkiliç, Süper Lig sampiyonu Trabzonspor’a karsi 4-2’lik üstünlük elde eden Yukatel Kayserispor’un Türkiye Kupasi’ni bir kez daha müzesine götürecegine inandigini belirtti.



BÜYÜKKILIÇ: “INANIYORUZ DEDIK, HAKLI ÇIKTIK”

Yukatel Kayserispor’un elde ettigi basariya iliskin görüslerini ifade ederek, sehrin takimini tebrik eden Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, “Karsilasma öncesi malumunuz sehrimizin markasi takimimizin baskanina, yöneticilerine, futbolcularina, teknik heyetine ve taraftarina hem destek olmak hem de moral vermek için ‘inaniyoruz’ mesajli pankartlar asmistik. Sonrasinda ise taraftarimiza takimina destek olmaya tesvik için ücretsiz ulasim sagladik. Bunlarin ötesinde gayretli ve basariya inanmis, odaklanmis takimimizin mücadelesi ve taraftarinin destegi ile sükürler olsun 4-2’lik gibi güzel bir sonuç aldik ve finale çikmaya hak kazandik. Bizler takimimiza inandik, inaniyoruz dedik ve hakli da çiktik. Bundan sonra da inaniyoruz, yeni basarilari elde edecegiz. Takimimiza ve taraftarimiza tesekkür ederken, onlari da gönülden tebrik ediyorum” diye konustu.



“KAYSERI BUNU HAK ETTI”

Baskan Büyükkiliç galibiyet sonrasi yaptigi açiklamada, “Oyunculariyla, hocasiyla, yöneticisiyle, 90 dakika, maç bitene kadar susmayan taraftariyla Kayseri’miz bunu hak etti” diyerek, sunlari dile getirdi:

“Zaten inanmistik. Çok sükür. Birlikte olunca asamayacagimiz hiçbir engel olmadigini böylece gösterme firsatini bulmus olduk. Hep vurguladigimiz birlik, beraberlik, dayanisma, basarinin sirridir. Insallah Allah tamamina erdirsin. Istanbul’da finali de gögüslemek suretiyle kupayi Kayseri’ye getirmeyi nasip eylesin diyorum. Bu süreç içerisinde inaniyorum Kayseri’miz üzerine düseni yapacak. Taraftariyla yine daha da iyi olacak, oyuncularimizla basarilar elde edecegiz. Ben hocalarimiz özellikle tebrik ediyorum. Her zamanki stratejik yaklasimlariyla, Kayseri’mize yakisir bir basariya imza atti. Iyi bir noktadayiz. Karamsar olmaya gerek yok. Ben hocalarimizi, baskanimizi, oyuncularimiz ve her zaman basariya susamis taraftarimizi tebrik ediyorum. Biz inandik dedik ya, bu anlayis içerisinde pankartlarla, billboardlar ile her zaman sehrimizin vazgeçilmez bir markasi oldugunu her zaman vurguladik. Bugüne kadar iyi bir noktaya geldik. Insallah yine ayni olgunluk içerisinde finali de gögüsleyerek kupayi Kayseri’ye getirmek hedefimiz olmali.”

Kaynak: İHA