Baskan Bozdogan, Meclis Toplantisinda Tarsus Idman Yurdu'na Destek Istedi

Tarsus Belediye Baskani Haluk Bozdogan, meclis toplantisinda, 35 yil aradan sonra büyük bir basari elde eden Tarsus Idman Yurdu’na destek istedi. Baskan Bozdogan, yarin play-off maçina çikacak olan Tarsus Idman Yurdu’nun her daim yaninda olduklarini belirtti.

Tarsus Belediyesi Mayis Ayi Olagan Meclis Toplantisinin ikinci oturumu Haluk Bozdogan baskanliginda gerçeklestirildi.

Belediye meclis salonunda yapilan toplantida, 2 maddeden olusan gündemde komisyondan gelen oylanarak kabul edildi.

Dilek ve temenniler bölümünde Uluslararasi Hemsireler Gününü kutlayan Baskan Bozdogan, aldigi basarilarla gündemden düsmeyen Tarsus Idman Yurdu ile ilgili de konustu.

Bozdogan, kent genelinde takima destek olunmasi gerektigini söyledi.

Uzun bir aradan sonra büyük basarilar elde eden Tarsus Idman Yurdu’nun her daim yaninda olduklarini belirten Bozdogan, takimin bu büyük basarisinin kentin degerlerine önemli bir katkisi oldugunu, sehrin markalasmasinda büyük payi olacagini ve destek olunmasini gerektigi kaydetti.

Bozdogan, grupta ilk 5’e girerek play- off maçi oynamaya hak kazanan ve yarin Amedspor ile karsilasilacak olan Tarsus Idman Yurdu’nun maçina meclis üyelerini ve tüm Tarsus halkini davet etti. Bozdogan, “Yarin önemli bir günümüz var, Tarsus Idman Yurdumuz yarin saat 20.00’de ilk play- off maçina çikacak. Meclis üyelerimizin ve tüm Tarsuslu hemserilerimizin orada bulunmasi ve katilimini isteriz. Hep beraber takimimiza destek olmaliyiz” dedi.



“Tarsus Idman Yurdu’na destek olunmalidir”

“Bugün elime bir evrak geçti, play-off maçi öncesi verilen moral destegi için gelen bir evrak” diyen Bozdogar, evrakta yer alan Diyarbakir’daki birçok oda, kurum, dernek ve sivil toplum kuruluslarinin isimlerini okuyarak, “Bu kurumlarin temsilcilerine tesekkür ederiz. Ama Tarsus degil, Amedspor, basina hepsinin de Diyarbakir’i ekleyin. Daha bizim Tarsus’tan maalesef, maddi destegi bir yana birakin manevi bir destek veren sayisi bile çok az. Bu kentin bilesenlerinin bir araya gelmesi gerekiyor. Zamaninda dipsiz kuyu diye bu takim bu hale getirildi.

Bugün oyuncularimiza play- off maçlari için primlerini götürüp teslim edecegiz. Bu kentin bazi degerlerine, cumhuriyet ile esit bu degerlerine sahip çikmasi gerekiyor. Bugün ortada bu kadar önemli bir basari var ve bu takim 35 yildan sonra böyle bir basari yakalamis. Belki de takimimiz sampiyon oldugu takdirde bir yerde Tarsus’un markalasmaya gitmesine de katkisi olacak. Bu çok önemli bir degerdir. Takimimiz büyük basarilar elde ederek hepimizi gururlandirmistir. Prim vermekten bahsedenler, ‘tam destek’ diyenler üstüne düseni yapmalidir” cümleleriyle sitemini dile getirdi.

Baskan Bozdogan, elestirilere cevap verdi

Sosyal medya üzerinden Tarsus Belediyesi müdürlüklerine gelen çesitli elestirilere de cevap veren Bozdogan, “Son günlerde bazi müdürlüklerimize elestiriler geliyor. Gelebilir, dogru elestiri hatayi düzeltir. Ancak, sosyal medyada müdürlüklerimizin çalip çirpma yakistirmalari asla dogru degildir. Kimse bu yanlis tabirleri kullanmamalidir. Hepimiz Tarsus için, kentimiz için, vatandaslarimiz için can havliyle çalisiyoruz. Ben hepsine kefilim, hata yapan müdürlerimize de kefilim. Ama her zaman bu mecliste söyledigim gibi eger hata varsa bir defalik hata insana mahsustur, ikinciyi de asla kabul etmem” diye konustu.

Kaynak: İHA