Atletizmin Yildizlari Denizli'de Piste Çikacak

Denizli’nin ev sahipliginde Atletizm Yildizlar ve Küçükler Okul Sporlari Grup Maçlari 12 ile 13 Mayis tarihlerinde düzenlenecek. Denizli Büyüksehir Belediyesi Albayrak Spor Kompleksinde yapilacak yarismalara 21 farkli ilden 556 sporcu katilacak.



Atletizm Yildizlar ve Küçükler Okul Sporlari Grup Maçlari 12 ile 13 Mayis tarihlerinde Denizli’nin ev sahipliginde yapilacak. Denizli Büyüksehir Belediyesi Albayrak Spor Kompleksinde yapilacak yarismalara 21 farkli ilden 556 sporcu katilim saglayacak. Gençlik ve Spor Bakanliginin koordinesinde düzenlenen Okul Sporlari yarismalari farkli branslarda devam ediyor. Atletizm Yildizlar ve Küçükler Grup Müsabakalari Denizli’nin ev sahipliginde yapilacak.

556 Sporcu piste çikacak

Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’nün organize edecegi yarislarda, bulunduklari illerde basarili olan 47 okul takimindan 556 sporcu Büyüksehir Belediye Albayrak Olimpik Atletizm Sahasinda piste çikacak. Grup yarismalarin sonunda dereceye giren sporcular yari finale yükselecek. Yarismalara ev sahipligi yapacak Denizli Gençlik ve Spor Il Müdürü Ömer Ilman, grup yarismasi için Denizli’ye gelecek tüm ekiplere basarilar diledi.

Kaynak: İHA