Trabzonspor'da Sampiyonluk Kutlamalari Ve Kupa Töreni Etkinligi Biletleri Satisa Çikiyor

Trabzonspor’da sampiyonluk kutlamalari ve kupa töreni etkinligi biletleri satisa çikiyor.

Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalik Sezonu sampiyonu Trabzonspor, Medical Park Stadyumu’nda sampiyonluk kupasini kaldiracak. Teknik direktör Abdullah Avci ve futbolcularin katilimiyla gerçeklesecek etkinlikte sanatçilarin sahne alacagi belirtilirken, DJ performanslari, horon ve kolbasti sovlari gibi geceye renk katacak gösteriler de planlandi. Kapilari saat 16.00’da açilacak stadyumda etkinlikler, saat 18.00’den itibaren sanatçi performanslari ile baslayacak.

Biletler yarin saat 10.00 itibariyla Passolig internet adresi üzerinden ve Passolig giselerinde satisa çikacagi bildirilirken, biletlerini hatira olarak saklamak isteyen taraftarlarin kagit biletlerini Passolig giselerinden alabilecekleri gibi, dileyen taraftarlarin da Passolig sistemi üzerinden elektronik bilet alabilecegi belirtildi.

Bilet satislarinin ilk gün sadece kombine sahiplerine yapilacagi, sonraki günlerde tüm taraftarlara açik olacagi ifade edilirken, sampiyonlugun kutlanacagi ve kupanin kaldirilacagi etkinlige iliskin bilet fiyatlari ise su sekilde:

“VIP Platinum: 2 bin TL, VIP Gold: bin 500 TL, VIP Silver: bin TL, Bati: 700 TL, Dogu: 600 TL, Firtina: 450 TL, Kale Arkasi: 350 TL.”

Kaynak: İHA