Mesut Bakkal Açiklamasi 'Matematiksel Olarak Her Sey Bitmeden Ligin Ne Olacagi Belli Olmaz'

Deplasmanda karsilasacagi Ümraniyespor maçini kazanarak ligde kalmak isteyen Denizlispor’da Teknik Direktör Mesut Bakkal, "Matematiksel olarak her sey bitmeden ligin ne olacagi belli olmaz, insallah önümüzdeki Ümraniye maçiyla isi bitiririz" dedi.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, deplasmanda karsilasacagi Ümraniyespor maçi hazirliklarini Haluk Ulusoy Tesislerinde yaptigi antrenmanlarla sürdürüyor. Antrenman öncesi açiklamalarda bulunan Denizlispor’un Teknik Direktörü Mesut Bakkal, matematiksel olarak her seyin bitmedigini belirterek hedeflerinde Ümraniyespor maçi oldugunu söyledi.

Takimdaki sakatliklardan bahseden Mesut Bakkal, "Tabii ki çok mutluyuz. 26 puan alan bir takim ve hem iyi oynuyor hem de iyi skorlar almaya çalisan bir takim var. 13 maçin 3 tanesi maglubiyet 8 tanesi galibiyet. Matematiksel olarak her sey bitmeden ligin ne olacagi belli olmaz. Bunun yaninda cezali ve sakatimiz var. Djedje sakatlandi ve sezonun kapatti. Ömer ve Mayi cezali. Her hafta birileri oynuyor ve takim kazaniyor. Insallah önümüzdeki Ümraniye maçiyla isi bitiririz. Ligde kalma patentini ve resmiyetini aliriz. 2008-2009 sezonunda da burayi ben rahmetli Ali Ipek zamaninda takimi kurtarmistik. O zaman da söylemistim simdi de söylüyorum milat Denizli için. O sezon söyledigim zaman kimsenin umurunda olmadi ve takim düstü. Hep beraber insallah bu isi bitirecegiz. Bundan sonraki senenin önemli oldugunu söylemek zorundayim" seklinde konustu.

Kaynak: İHA