Kdz. Eregli Zafer Men Masterler Takimi Igdir Engelini De Geçti

Antalya’da düzenlenen Türkiye Masterler ve Veteranlar (TMVFL) 2022 Türkiye Sampiyonasi’nda Igdir Veteranlar takimini 3-2 yenen Kdz. Eregli Zafer Men Masterler futbol takimi sampiyonluk yolunda ilerliyor.

Antalya’da düzenlenen Türkiye Masterler ve Veteranlar Türkiye Sampiyonasinda 2. gün maçlari da tamamlandi. Ilk maçta Çaycuma Veteranlar takimini 4-2 yenmeyi basaran Kdz. Eregli Zafer Men Masterler takimi bu gün karsilastigi Igdir Veteranlar takimini 3-2’lik skorla geçmeyi basardi. Öner, Aytaç ve Cihat’in kaydettigi gollerle yoluna devam eden Kdz. Eregli Zafer Men Masterler futbol takimi evine sampiyonluk kupasi ile dönmek istiyor. Kdz. Eregli Zafer Men Masterler Kulübü Baskani Turgut Tanyildiz hem teknik heyetin hem de futbolcularin hem saha içi ve hem de saha disinda büyük bir özveri gösterdigini belirterek, takimda olusan birlik ve beraberligin basariyi getirdigini söyledi.

Tanyildiz teknik heyet ve futbolculari basarilarindan dolayi kutlayarak hedeflerinin sampiyonluk oldugunu söyledi.



Kdz. Eregli Zafer Men Masterler takimi kaptani Murat Sesli ise uzun zamandir takimdaki tüm oyuncu ve teknik kadro ile dost olduklarini belirterek, güzel mücadele ettiklerini söyledi.

Sesli konusmasinda “Bu yil Türkiye Masterler ve Veteranlar ligi Bati Karadeniz Gurubu’nda sampiyon olduk. Hafta sonu da Türkiye Sampiyonlugu maçlari için Antalya’ya geldik. Takimdaki tüm arkadaslarim, teknik heyet ve kulüp yöneticilerimizle uyum içerisindeyiz. Her kes inanilmaz bir özveri sergiliyor. Ilk maçimizi dün Çaycuma Masterler takimina karsi 4-2 kazanmistik. Bu günde Igdir karsisinda güzel futbol ve 3 golle galibiyet elde ettik. Takimdaki tüm arkadaslarimi hem saha disi hem de saha içinde ki mücadelelerinden, birlik ve beraberliklerinden dolayi kutluyorum. Buraya gelmemizde herkesin emekleri var. Insallah Türkiye Sampiyonlugu kupasini da alarak Kdz. Eregli’ye güzel bir hediye vermek istiyoruz” dedi.

Kdz. Eregli Zafer Men Masterler takimi yarin Mugla Milas Masterler takimi ile karsilasacak.

Kaynak: İHA