Dösemealti'nda 19 Mayis Heyecani Basladi

Dösemealti Belediyesi 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramini kutlamaya hazirlaniyor.

Belediye ekipleri günler öncesinden ilçeyi Atatürk posterleri ve Türk bayraklariyla süslemeye basladi.

19 Mayis Persembe günü ise düzenlenecek araç korteji ile bayram coskusunun baslayacagi Dösemealti’nda aksam ise ünlü sanatçi Murat Dalkiliç en sevilen sarkilarini sevenleri için seslendirecek.

Dösemealti Belediye Baskani Turgay Genç, milli bayramlarin ilçede çok büyük coskuyla kutlandigina dikkat çekerek, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençlere armagan ettigi bayramimizin 103’ncü yilinda düzenleyecegimiz araç korteji ve ücretsiz halk konserine tüm gençlerimizi ve hemserilerimi davet ediyorum. Gelin bu coskuyu yine Dösemealti’nda hep birlikte kutlayalim” diye konustu.



Dösemealti Belediyesi tarafindan her yil çok genis katilimla kutlanan milli bayramlar, ilçe halkini bir araya getiriyor. Bu senede Yesilbayir Mahallesi’nden baslayacak olan araç korteji ilçeyi bastanbasa kat edecek. Marslar ve sarkilar esliginde yapilacak olan kortejde Türk bayraklari dagitilacak. Kent meydaninda sona erecek kortejin ardindan Murat Dalkiliç konseri baslayacak. Konser öncesi alandaki herkese Türk bayragi ve mesaleler dagitilacak. Dösemealti Belediyesi 19 Mayis’ta tam 20 bin Türk Bayragini halka hediye edilecek.

Kaynak: İHA