Denizlispor U15'te Hedef Ilk 2

TFF Elit U15 Ligi 3. Grup takimlarindan A. Denizlispor, zorlu Manisa FK engelini tek golle geçerek, ilk 2 hedefine bir adim daha yaklasti.



Ligin 10’uncu haftasinda kendi evinde grup ikincisi Manisa FK ile karsilasan ve rakibini Hüseyin Ali Erkavak’in 15’inci dakikada kaydettigi gol ile 1-0 maglup ederek puanini 16’a çikaran A. Denizlispor, bu sonuçla 5’inci galibiyetini alarak ilk iki iddiasini sürdürdü.

Hedeflerine emin adimlarla ilerlediklerini kaydeden teknik sorumlusu Alkan Kandemir, yetenekli oyunculardan kurulu bir kadroya sahip olduklarina dikkat çekerek; “Gerçekten çok zorlu bir maç oldu. Bizim açimizdan da oldukça önemliydi. Çünkü eger ilk iki de olmak istiyorsak bu maçin çok keskin bir dönemeç oldugunu biliyorduk, almamiz gerekiyordu. Bir haftadan beri bu maça hazirlaniyorduk. Rakibimizi iyi analiz ettik. Rakibimiz gerçekten iyi bir takimdi. Eger bu kadar çalismasaydik bu maçi alamaz ve zorlanirdik. Maçta taktik disipline bagli kalan bütün oyuncularimi tebrik ediyorum. Bizim için çok güzel bir galibiyet oldu. Bundan sonra oynayacagimiz maçlara devam edebilmemiz için bu maçi almamiz gerekiyordu. Bizde üzerimize düseni yaptik. Çocuklarda üzerlerine düseni yaptilar. Oyuncularimi tebrik ediyorum” dedi.



Oyuncularina inandigini kaydeden Kandemir, “Hafta içi Menemenspor ile maçimiz var. Simdi bu maçin hazirliklarina basliyoruz. Bu maçtan da üç puan alabilirsek bu sekilde hedefimiz olan ilk iki için büyük avantaj elde etmis oluruz. Bu yas grubunda hedefimiz ilk ikiye kalarak Türkiye finallerine katilmak ve Denizli’mizi en iyi sekilde temsil etmek istiyoruz. Bunu basaracagimiza da inaniyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA