Denizlili Yüzme Takimi Yarismaya Damga Vurdu

Denizli Büyüksehir Belediyespor Yüzme Takimi, Isparta’da düzenlenen 11-12 Yas Ulusal Gelisim Projesi Ligi Grup Müsabakalari’nda 10 altin, 1 gümüs ve 1 bronz madalya alarak Denizlilileri bir kez daha gururlandirdi.



Türkiye Yüzme Federasyonu’nun düzenledigi 11-12 Yas Ulusal Gelisim Projesi Ligi Grup Müsabakalari hafta sonu Isparta’da yapildi. 9 ilden 359 sporcunun katildigi yarislara 37 sporcu ile katilan Denizli Büyüksehir Belediyespor sporculari müsabakalara damgasini vurdu. Denizli Büyüksehir Belediyespor Yüzme Takimi müsabakalarda toplamda 10 altin, 1 gümüs, 1 bronz madalya aldi. Denizli Büyüksehir Belediyesporlu 36 sporcu basarilariyla bölge müsabakalarina katilmaya hak kazandi. Müsabakalarda Denizli Büyüksehir Belediyespor Yüzme Takimi, 10 altin, 1 gümüs ve 1 bronz madalya almaya hak kazandi.

“Bizim çocuklar ile gurur duyuyoruz”

Denizli Büyüksehir Belediyesporlu sporcularin kazandiklari derece ve basarilarla mutlu olduklarini ifade eden Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, “Denizli Büyüksehir Belediyesi olarak yarinimizin sahibi çocuklarimiza ve gençlerimize yaptigimiz yatirimlarin karsiligini aliyor olmanin mutlulugu ve gururunu yasiyoruz. Isparta’dan güzel sonuçlarla gelen tüm sporcu ve antrenörlerimizi gönülden kutluyorum. Bizim çocuklar ile gurur duyuyoruz" dedi.

Kaynak: İHA