Daricali Sporcular Avrupa Arenasinda

Darica Belediyesi Egitim ve Spor Kulübü’nün milli karatecileri Eray Samdan ve Taylan Cemal Sakin, Türkiye’yi Avrupa sampiyonalarinda temsil edecek.

Darica Belediyesi, Gaziantep’te yapilacak Büyükler Avrupa Sampiyonasi için milli takim kampinda bulunan olimpiyat ikincisi Eray Samdan’in yanina bir sporcu daha göndermeyi basardi. Sakarya’da yapilan Türkiye Ümitler, Gençler ve 21 Yasalti Karate Sampiyonasi-Milli Takim seçmelerinde sampiyon olarak altin madalya kazanan sporcu Taylan Cemal Sakin, Ümit Milli Takim kadrosuna seçildi.

25-29 Mayis tarihlerinde Gaziantep’de yapilacak Büyükler Avrupa Sampiyonasi’nda tatamiye çikacak Eray Samdan’in ardindan, haziran ayinda Çekya’da yapilacak Ümitler Avrupa Sampiyonasi’nda Taylan Cemal Sakin de milli forma ile ter dökecek. Elde edilen basaridan dolayi mutlu olduklarini ifade eden Darica Egitim ve Spor Kulübü Baskani Hüsamettin Ergül, antrenör ve sporculari tebrik etti.

"Darica Belediyesi olarak her zaman yanlarinda olmaya devam edecegiz"

Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik da milli takima seçilen sporculari tebrik ederek, "Eray kardesimizin ardindan Taylan kardesimizin de ilçemizi ve ülkemizi en iyi sekilde temsil edecegine ve basarili olacagina yürekten inaniyoruz. Darica Belediyesi Egitim ve Spor Kulübü olarak Darica’mizin adini dünyanin dört bir yaninda duyurmaya ve al bayragimizi dalgalandirmaya devam edecegiz. Kulüp baskanimizi, antrenörlerimizi ve sporcularimizi tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum. Darica Belediyesi olarak her zaman yanlarinda olmaya devam edecegiz" diye konustu.

Kaynak: İHA