Baskan Akin'dan Arguvan Belediyspor'a Tebrik

Malatya Tarim Platformu ve Koyun Keçi Yetistiriciler Birligi Baskani Ihsan Akin, Arguvan Belediye Baskani Mehmet Kizildas’i makaminda ziyaret ederek, takimin 3. Lige çikmasi nedeniyle tebrik etti.

Ziyarette konusan Tarim Platformu ve Koyun Keçi Yetistiriciler Birligi Baskani Ihsan Akin, “Çok degerli Arguvan Belediye Baskanimiz kisa bir süre önce sporla ilgili ekip halinde muazzam bir çalisma yaparak Arguvan Belediyespor’u 18 Nisan 2022 tarihinde son oynanan müsabaka sonucunda 3. Lig’e çikarmistir. Bu anlamda Arguvan Belediye Baskanimizi, ekibini ve tüm sporcularimizi tebrik etmek için buradayiz. Arguvan Belediye Baskanimiz, geçmiste de tarim ve hayvancilik adina verdigi destekler ve hizmetler ile her zaman yetistiricilerimizin yaninda olmustur. Gerek spor, gerek tarim-hayvancilik adina ne yapilmasi gerekiyorsa yapmis ve yetistiricilerimizin sesi olmustur. Bu desteklerinden dolayi tekrar kendisine tesekkür ediyor, 3.Lig’e çikmalarini ve sampiyonluklarini da kutluyorum” dedi.

Arguvan Belediye Baskani Mehmet Kiziltas ise “Tarim Platformu ve Birlik Baskani Sayin Ihsan Akin’in da bahsettigi gibi biz sadece sporda degil tarimda, hayvancilikta, üreticilerimize ve yetistiricilerimize elimizden geldigi kadar destek olmaya çalisiyoruz. Ayrica Arguvan Belediye Sporumuz artik sadece Arguvan’in degil Malatya’nin ve Malatyalilarin sahiplendigi bir takim olmustur. Yeni Malatya Spor’un ve Yesilyurt Belediye Sporumuzun küme düsmesi bizleri derinden üzmüstür. Ama sunu biliyoruz ki Malatya’nin profesyonel takimlari vardir. Bizlerde 3. Lig’de de basarilarimizi göstermeye devam edecegiz. Tarim Platformu ve Birlik Baskani Ihsan Akin’ a ziyaretinden dolayi tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Bu arada, Tarim Platformu ve Koyun Keçi Yetistiriciler Birligi tarafindan yaptirilan 3.Lig’e çikma tebrik afisi de Arguvan Ilçesi sokaklarina asildi.

Kaynak: İHA