Antalyaspor Basin Sözcüsü Adnan Baskan Açiklamasi 'Kasimpasa Ve Galatasaray Maçlarini Kazanacagiz'

Antalyaspor Basin Sözcüsü Adnan Baskan, ligde kalan iki maçlarini da kazanmak istediklerini belirterek, ”Alacagimiz puanlarin bizi nereye tasiyacagini lig bitince görecegiz” dedi.

Antalyaspor Basin Sözcüsü Adnan Baskan, ligin ikinci yarisinda yakalanan büyük çikis ve takimin hedefleriyle ilgili açiklamalarda bulundu. Sezonun bitimine iki hafta kala Antalyaspor’un herkesi gururlandirmaya devam ettigini dile getiren Baskan, “Ligin 22. haftasinda küme düsme hattinda bulunan takimimizdan hiçbir zaman umudumuzu kesmedik. Bugün bizden çok daha büyük bütçelerle kurulan takimlarla ayni hedef için yarisiyoruz. Geçen sezon kirilan tarihi rekoru bu yil bir kez daha kirdik. 14 haftadir bilegimiz bükülmüyor. Bunun 9’unun da galibiyet olmasi çok önemli. Biz bunu tesadüfen yapmadigimizi, futbol oynayarak bu basariyi elde ettigimizi tüm futbol kamuoyu görüyor” diye konustu.



"Iki maçi kazanacagiz"

Basta Futbol Sorumlusu Nuri Sahin, futbolcular ve tüm ekibin sahada büyük bir hirs ve azimle mücadele ettiginin altini çizen Baskan, “Alin terlerinin karsiligini da saha sonuçlari ile aliyorlar. Taraftarlarimiz özellikle son maçlarda bize inanilmaz destek veriyor. Artik önümüzde son iki maç kaldi. Kasimpasa deplasmanini oynadiktan sonra evimizde Galatasaray ile karsilasacagiz. Her iki maçta da sahaya kazanmak için çikacagiz. Alacagimiz puanlarin bizi nereye tasiyacagini lig bitince görecegiz. Simdiden teknik heyetimizi, futbolcularimizi ve taraftarimizi kutluyorum” açiklamalarinda bulundu.

Kaynak: İHA