Amatör Sporun Kalbi Bu Tesiste Atacak

Sehitkamil Belediyesi tarafindan yapimi kisa bir süre önce tamamlanarak Türk sporuna kazandirilan M. Hayri Özkeçeci Spor Kompleksi’nde yer alan Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yeni hizmet binasinin isletmesi ve Sehitkamil Belediyesi uhdesindeki stadyumlarin kullanim kosullarini içeren protokol imza altina alindi.

Sehitkamil Belediyesi ve Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu arasinda, M. Hayri Özkeçeci Spor Kompleksi’nde yer alan Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yeni hizmet binasinin isletmesi ve Sehitkamil Belediyesi uhdesindeki stadyumlarin Amatör Spor Faaliyetlerine tahsis kosullarini içeren protokol imzalandi. Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu ve Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Baskani Abdülkadir Gözegir’in katilimiyla gerçeklestirilen protokol imza töreninde alt yapilar ve futbol akademileri basta olmak üzere Gaziantep genelinde yürütülen amatör spor faaliyetlerinin gelistirilmesine yönelik konular degerlendirildi.

Protokol imza töreni sonrasinda degerlendirmelerde bulunan Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, M. Hayri Özkeçeci Spor Kompleksi’nin uzun yillar amatör spor faaliyetlerine hizmet verecegini söyledi.

Baskan Fadiloglu, açiklamasinin devaminda sunlari kaydetti:

“Merhum Sehitkamil Belediye Baskan Yardimcimiz, spor sevdalisi, sporcu dostu Mehmet Hayri Özkeçeci’nin adini tasiyan bu tesis, insallah uzun yillar amatör spor faaliyetlerine hizmet verecek. Bu tesiste yetisen, faaliyet gösteren tüm sporcularimiz, umarim kendilerini hayirla yâd edecekler. Ben de bu vesileyle merhum Hayri abimizi bir kez daha rahmetle aniyorum. Mervesehir, Gazikent ve Beykent Stadyumlarimiz, büyük önem verdigimiz alt yapi ve spor akademisi faaliyetleri basta olmak üzere birbirinden farkli spor faaliyetlerine ev sahipligi yapiyor. Bu tesislere M. Hayri Özkeçeci Spor Kompleksi ile bir yenisini daha ekledik. Kompleks içerisinde yer alan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yeni hizmet binasi, insallah faaliyetlerini daha nitelikli sartlarda icra edilmesine vesile olacak. Yesil saha, futbol tutkunu çocuklarimizi ve gençlerimizi agirlayacak. Tesis bünyesindeki spor merkezi ve atletizm sahasinda gerçeklestirilen Özel Yetenek Sinavlari Hazirlik Kurslarinda gençlerimiz, meslek hayallerine kosacaklar. Gerçeklestirilen faaliyetlerde emegi geçen herkese yürekten tesekkür ediyorum. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuz nezdinde tüm spor kulüplerimize faaliyetlerinde basarilar diliyorum.”

Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Baskani Abdülkadir Gözegir, imza törenin ardindan yaptigi açiklamada spor faaliyetlerine verdikleri büyük destekten dolayi Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu’na tesekkürlerini iletti. ASKF Baskani Gözegir, açiklamasinin devaminda su ifadelere yer verdi:

“Merhum Sehitkamil Belediye Baskan Yardimcisi Hayri Özkeçeci’nin adini tasiyan bu güzide tesisin Gaziantep ve Türk sporuna hayirli olmasini diliyorum. Gelecegimiz olan çocuklarimiz ve gençlerimiz adina gerçekten çok degerli ve önemli bir yatirim. Yeni hizmet binamiz ve tesisin tüm üniteleri birçok farkli platformda örnek gösteriliyor. Sehitkamil Belediyemizin böylesine nitelikli bir tesisi amatör sporun hizmetine sunmasi çok büyük ayricalik. Su anda ilimizde müsabakalara, çok büyük bir bölümüne Sehitkamil Belediyesi bünyesindeki stadyumlar ev sahipligi yapiyor. Belediyemiz tarafindan 4 mevsim esasina göre spor organizasyonlari devam ediyor. Ayrica sporcularimiza, hakemlerimize ve antrenörlerimize yönelik egitim çalismalari da gerçeklestiriliyor. Bunlarin yaninda her yil düzenli olarak amatör spor kulüplerimize malzeme destegi sagliyor. Geleneksel Futbol Kupalarinda kulüplerimizin ihtiyaçlari göz önünde bulundurularak bransa özgü spor malzemeleri armagan ediliyor. Ben bu vesile ile Sehitkamil Belediye Baskanimiz Sayin Ridvan Fadiloglu’na ve kiymetli çalisma arkadaslarina camiamiz adina tesekkür ediyorum.”

Kaynak: İHA