1965 Mesale Ayni Anda Yandi

Balikesir’in Bandirma ilçesinde Bandirmaspor Taraftarlar Dernegi tarafindan her sene 10 Mayis’ta geleneksel olarak düzenlenen "10.5 Bandirmalilar Gününü" kutlandi.

Bandirma Cumhuriyet Meydani Mendirek ve sahil seridinde toplanan binlerce kisi, Bandirmaspor’un kurulus tarihi olan 1965 yili nedeniyle saat 22.30’da ayni anda 1965 adet mesale yaktilar. Bandirma Belediye Baskani Tolga Tosun, "2021-2022 sezonu gerçekten zor bir sezon geçirdik Bandirma’nin en önemli günlerinden birini geçiriyoruz. Bugün 10.5 Dünya Bandirmalilar günü. Bandirmamiz çok güzel bir kent. Üniversitesiyle, en büyük marka degeri Bandirma sporuyla çok güzel bir kent. 2 senedir Pandemi nedeniyle gerçeklestiremedik. Pandemi bitti ve tüm Bandirmalilarla birlikte kutlayalim istedik. Saat tam 22.30’da mesalemizi yakacagiz. O mesaleyi yaktigimiz zaman çok güzel bir duygu." ifadesini kullandi.

Sahil boyunda gerçeklesen kutlamalar sonrasinda taraftarlar tezahüratlar esliginde Cumhuriyet Meydanina kadar yürüdü. Kutlamalar olaysiz bir sekilde dagildi.

Kaynak: İHA