Trabzonsporlu Futbolculardan Maç Sonu Sampiyonluk Açiklamalari

Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak Süper Lig’de matematiksel olarak sampiyonlugunu ilan eden Trabzonspor’un oyunculari maçin ardindan açiklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig’in 35. Haftasinda Antalyaspor’u konuk eden Trabzonspor, 2-2 berabere kalarak sampiyonlugu garantiledi. Müsabaka sonrasi açiklama yapan Bordo Mavili futbolculardan Yusuf Erdogan, "Bu duygular anlatilmaz yasanir. Inanilmaz duygular içerisindeyiz. Malzemecisinden baskanina kadar herkes hak etti. Çok kritik maçlar kazandik. Böyle bir kadronun içerisinde Trabzonspor’da sampiyon oldugumuz için çok mutluyum. Trabzonspor’a Türk futbolunun ihtiyaci var. O yüzden bu sampiyonlugun bazi seylerin habercisi olacagini söyleyebilirim" dedi.

Sampiyonlugu hak ettiklerinin altini çizen basarili file bekçisi Ugurcan Çakir ise “Sampiyonlugu hak ettigimizi düsünüyorum. Vicdanimiz çok rahat. Simdi keyfini çikartacagiz. Bütün taraftarlarimiza armagan olsun” ifadelerini kullandi.

Maçin 2. golünü kaydeden Dorukhan Toköz ise çok iyi bir sezon geçirdiklerine dikkat çekerek “Sezonun basindan beri çok iyi bir takimimiz var. Biz hak ederek sampiyon oldugumuzu düsünüyoruz. Çok iyi bir sezon geçirdik. Trabzon’a ve taraftarimiza armagan olsun” diye konustu.

Slovak yildiz Marek Hamsik de kariyeri boyunca ilk sampiyonlugunu Trabzonspor’da yasadigini ifade ederek “Kariyerim boyunca burada ilk sampiyonlugumu yasayacagimi tahmin etmem imkansizdi. Ama buradayiz su an. Inanilmaz bir mutluluk yasiyoruz. Bu insanlara bu mutlulugu verebilmek inanilmaz bir duygu. Taraftarlara çok tesekkür ediyorum. Umuyorum bunu çok daha yillar boyunca yasayacagiz” seklinde konustu.

Basarili defans oyuncusu Denswil de tüm takim arkadaslarini tebrik ederek “Öncelikle bütün takim arkadaslarimi tebrik etmek istiyorum. Sezon basinda basladigimizda hedefimiz buydu zaten. Uzun bir sezon boyunca yaptigimiz çalismalarin sonucunda hak edilmis bir sampiyonluktu” dedi.

Bordo mavili ekipte sampiyonluk yasamanin farkli bir duygu oldugunun altini çizen Yunan yildiz Bakasetas ise “Söylenecek seyleri tarif edebilmek çok da kolay degil. Su an burada bu insanlara bu mutlulugu verebilmek benim için çok ayri bir duygu. Herkesi tebrik etmek istiyorum, bütün takim arkadaslarimiz. Oynayan oynamayan herkesin burada çok büyük payi var. Hepsine çok tesekkür etmek ve gurur duydugumu söylemek istiyorum” ifadelerini kullanirken Siopis ise “Çok çaba gösterdik, bütün arkadaslarimizin çok emegi var burada. Insanlar sahaya girdiginde sampiyonlugu kazandigi anda ki mutlulugu hep birlikte gördük. Duygular çok yogun oldugunda hiç bir sey hissedemezsiniz, bende bir sey hissedemiyorum. Taraftarlarimiz ile birlikte bunu hep birlikte kutlayacagiz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA