Trabzonspor'un Tekirdag'daki Taraftari Çildirdi; Horon Oynadilar, Tozu Dumana Kattilar

Trabzonspor’un sampiyonlugunu ilan etmesinin ardindan Tekirdag’da yasayan Trabzonspor taraftari sahilde horon oynayarak sampiyonlugu kutladi.

Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasinda oynanan Trabzonspor - Antalyaspor maçinin 2-2 sonuçlanmasiyla Trabzonspor, 38 yil aradan sonra sampiyonlugunu ilan etti. Tekirdag’in Süleymanpasa ilçesine bagli Karadeniz Mahallesindeki bordo-mavili taraftarlar kentin sahil dolgu alanina indi. Ellerindeki mesaleler ve Trabzonspor bayraklariyla sahilde toplanan taraftar, burada horon oynayarak sampiyonluk hasretini doyasiya çikardi.

Zaman zaman birden çok mesalenin yakildigi sampiyonluk kutlamalarinda Trabzonspor taraftari adeta sahil alani atese verdi. Mesalelerin yakilmasiyla ortalik toz duman kaplarken, Tekirdag Il Emniyet Müdürlügüne bagli polis ekipleri karadan güvenlik önlemleri alirken, deniz polisi ekipleri de botla denizde güvenlik önlemleri aldi.

Bordo-mavililer, en son 1983-1984 sezonunda sampiyon olurken, tam 38 yil aradan sonra taraftarina sampiyon olma sevinci yasatti. Tekirdag’daki Trabzonspor taraftari gece geç saatlere kadar sampiyon olmanin sevincini kutladi.

Kaynak: İHA