Tahsin Çoban; 'Taraftarlarimiza Çifte Bayram Yasattigimiz Için Mutluyuz'

GZT Giresunspor Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Çoban, 2-0’lik Adana Demirspor galibiyetiyle yesil beyazli camiaya çifte bayram yasattiklari için mutlu olduklarini söyledi.

Çoban, yaptigi açiklamada; “Bizim sezona baslarken ilk hedefimiz 44 sene sonra yükseldigimiz Süper Lig’de asansör takim degil kalici olmakti. Adana Demirspor karsisinda bastan sona üstün oynayarak ve hak ederek elde ettigimiz 2-0’lik galibiyetle ligin bitimine 3 hafta kala Süper Lig’de kalma hedefimizi gerçeklestirdigimiz için çok mutluyuz. Bu galibiyetle taraftarlarimiza Ramazan Bayrami’nda çifte sevinç yasattigimiz için ayrica mutluyuz. Kalan 3 maçimizda da toplayabilecegimiz en yüksek puanlari hanemize yazdirip ligi en iyi noktada tamamlamak istiyoruz” diye konustu.

Çoban, Adana Demirspor maçindan sonra takima bayram izini verdiklerini ve dört günlük mini bir tatilin ardindan Çarsamba günü tesislerde toplanarak 36. Haftada Altay ile deplasmanda oynayacaklari maçin hazirliklarina baslayacaklarini sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA