Sampiyonluk, Düzce'de Binlerce Taraftari Sokaga Döktü

DÜZCE – Trabzonspor’un Antalyaspor ile berabere kalarak Süper Lig’de sampiyonlugunu ilan etmesi Düzce’deki taraftarlari sokaga döktü. 38 yil sonra gelen sampiyonlugu kemençe esliginde horon teperek kutlayan Trabzonsporlu taraftarlarin coskusuyla geceyi mesaleler aydinlatti.

Süper Lig’in 35. haftasinda Antalyaspor ile karsilasan ve 2-2 berabere kalan Trabzonspor, ligin bitimine 3 hafta kala sampiyonlugunu ilan etti. Maçin bitis düdügü ile birlikte Düzce’deki binlerce Trabzonspor taraftari da sokaklara döküldü. Düzce Trabzonsporlular Dernegi’nden maçin bitis düdügü ile birlikte çikan Trabzonspor taraftarlari yaktiklari mesalelerle Düzce sokaklarini aydinlatti. Sampiyonluk marslari esliginde bulvarlarda yürüyen binlerce taraftar, Anitpark meydaninda yapilan sampiyonluk kutlamalarinda bir araya geldi. Düzce Trabzonsporlular Dernegi tarafindan organize edilen senliklerde binlerce taraftar, çalan kemençeye horon ile eslik etti.

Patlatilan havai fisekler ve yakilan mesaleler kutlamalara renk katti. Araçlariyla konvoy olusturan taraftarlar ise Düzce sokaklarinda klakson çalarak Trabzonspor’un sampiyonlugunu kutladi.

Düzce Anitpark Meydani’ndaki sampiyonluk coskusu drone ile gökyüzünden de görüntülendi.

Kaynak: İHA