Sakaryaspor'da Çifte Bayram; Sampiyonluk Kupasi Kalkti 10 Binler Sahaya Indi

Spor Toto 1. Lig’e yükselmeyi garantileyen Sakaryaspor, evinde oynadigi Kahramanmarasspor maçinin ardindan sampiyonluk kupasini aldi. Heyecana dayanamayan taraftarlar sahaya inerek coskuya ortak oldu.

Sakaryaspor, ligin 37. haftasinda konuk ettigi Kahramanmarasspor maçina sampiyon unvaniyla çikti. ‘Çifte Bayramin Kutlu Olsun Sakarya’ yazili pankartla sahaya çikan Kahramanmarasspor ekibi ise taraftardan alkis topladi. Sakaryaspor - Kahramanmarasspor karsilasmasi Burak Süleyman’in golüyle 1-0 ile neticelenirken devre arasinda da sanatçilar tarafindan konser verildi.

Karsilasmanin ardindan kurulan platformda teknik heyet ve futbolculara madalyalari takdim edildi. TFF Yönetim Kurulu Baskan Vekili Ali Düsmez, sampiyonluk kupasini takim kaptanlari Ömer Bozan ve Oguz Kocabal’a takdim etti. Kupa, futbolcularin elinde havaya kaldirilirken stadyumda büyük sevinç yasandi. Vali Çetin Oktay Kaldirim, TFF Yönetim Kurulu Baskan Vekili Ali Düsmez ve Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, törende sampiyonluk için Sakaryaspor’u tebrik etti. Yesil-siyahli takim saha içinde kupa ile sampiyonluk turlari atarken coskulu takim dayanamayarak sahaya indi. Genis güvenlik önlemlerinin alindigi dakikalarin ardindan oyuncular soyunma odalarina giderek Çark Caddesi’ndeki kutlama törenine hazirlanmaya basladi.

Kutlama etkinlikleri, stadyumdan Çark Caddesi’ne açik otobüs ile hareket, Kent Meydani’nda taraftar ile bulusma, lazer isik ve sahne gösterileriyle devam edecek.

Kaynak: İHA