Sahinbey Ampute'de Çifte Bayram

Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takimi kendi evinde Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü Ampute Futbol Takimi’ni 2-1 maglup ederek ligdeki çikisini sürdürdü.

Sampiyonluk hedefine dogru emin adimlarla ilerleyen Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takimi, bu yolda bir engeli daha asti. Kendi evinde Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü Ampute Futbol Takimini agirlayan mavi-beyazli ekip Abderraouf Ouchenne ve Baris Telli’nin golleriyle rakibini 2-1 maglup etti.

Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Baskani Cuma Güzel, alinan galibiyetten dolayi mutlu olduklarini belirterek, "Sahinbey Belediye Spor Kulübü Ampute Futbol Takimi olarak kendi evimizde Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü Ampute Futbol Takimini agirladik. Iki takimin da teknik ekibine ve sporcularina göstermis olduklari centilmenlikten dolayi tesekkür ediyorum. Rakibimizi 2-1 maglup ettik. Oldukça güzel ve zevkli bir karsilasma oldu. Aldigimiz galibiyetlerle sampiyonluga dogru emin adimlarla yürümeye çalisiyoruz. Bu yolda bizden desteklerini esirgemeyen taraftarimiza tesekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA