Ordulu Kizlardan Türkiye Basarisi

Ordu’nun Ünye ilçesi Anadolu Lisesi Aticilik Genç Kizlar Tabanca Takimi ve Genç Kizlar Tüfek Takimi Türkiye ikinciligi ve üçüncülügü dereceleri kazandi.

28-30 Nisan tarihleri arasinda İçel Erdemli ilçesinde bulunan Olimpik Atis Poligonunda düzenlenen Okul Sporlari Aticilik müsabakalarinda Ünye Anadolu Lisesi Genç Kiz Tüfek Takimi Türkiye ikinciligi elde ederken, Genç Kiz Tabanca Takimi ise Türkiye üçüncüsü oldu.

Ögrencileriyle hedeflerinin büyük oldugunu söyleyen Ünye Anadolu Lisesi Beden Egitimi Ögretmeni Muharrem Kiliçarslan, “Hedefimiz Türkiye sampiyonlugunu kazanmak ve milli takim seçmelerine katilarak milli takimda yer almaktir. Mutluyuz ve bu pandemi sartlarinin bütün zorluklarina ragmen durmadan çalistik. Türkiye ikinciligi ve Türkiye üçüncülügü gibi önemli ve güzel bir basari elde ettik. Ben bütün sporcularimi bütün içtenligimle kutluyorum. Basarilari daim olsun” dedi.

Sampiyonlugu Ünye’ye getiren Kiz Tüfek Takimi Ipek Sinka, Beyza Günhan ve Gamze Yildirim; Kiz Tabanca Takimi ise Yagmur Fidan, Ravza Rana Kuyumcu ve Fatma Asçi gibi isimlerden olusuyor.

Kaynak: İHA